Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisine bomba gibi 3 yeni transfer

Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisine bomba gibi 3 yeni transfer

tarafından ker_def

Star TV’nin yeni sezonda çok ses getirecek Kaderimin Oyunu isimli diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak bir araya gelmişti. Bu üç isme yeni ünlüler eklendi…

Nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Kaderimin Oyunu’ yakında Star’da başlayacak. Şimdiden büyük merak uyandıran dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimler Kaan Çakır, Esra Dermancıoğlu ve Meriç Aral olarak gerçekleşti. Kaan Çakır en son Benim Adım Melek dizisinde canlandırdığı Alpay karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. TRT1 dizisinde çok başarılı bir oyunculuk sergileyen Kaan Çakır kötü bir adam karakterine hayat vermiş ve akılda kalıcı olmuştu.

Star TV'nin Kaderimin Oyunu dizisine bomba gibi 3 yeni transfer 24

Esra Dermancıoğlu ise Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide yine kötü bir kadın karakteri ile yer aldı. Behice isimli karaktere dizinin 3. sezonu içinde veda eden Esra Dermancıoğlu bir süredir dinleniyordu. Oyuncunun yeniden dizilere dönüşü Star TV ekranında olacak.

Star TV'nin Kaderimin Oyunu dizisine bomba gibi 3 yeni transfer 25

Meriç Aral ise, en son Kırmızı Oda isimli tv8 dizisinde Doktor Ayşe karakterine hayat verdi. Oyuncu ayrıca Yakomoz isimli Netflix dizisinde de rol alan isimler arasında bulundu.

Star TV'nin Kaderimin Oyunu dizisine bomba gibi 3 yeni transfer 26

Kaderimin Oyunu dizisinin şu anda belli olan 6 oyuncusu da karakter oluşturmada çok başarılı isimler. Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile yeni sezonda dikkat çeken yapımlardan birisi olacağı anlaşılıyor.

Hazırlıkları son sürat devam eden ve çekimlere başlamak için gün sayan dizi izleyicileri heyecanlı bir serüvenin içerisine sokacak.

Yapımını NGM Medyanın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

‘Kaderimin Oyunu’ yakında Star’da ekrana gelecek.