Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Ada Masalı rüzgarı sürüyor! Masumlar Apartmanı’nı dahi geride bıraktı!

Sosyal medyada Ada Masalı rüzgarı sürüyor! Masumlar Apartmanı’nı dahi geride bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunun başlamasıyla ekrana yeni gelen, yazdan kalan ve geçen sezon devam eden diziler arasında büyük bir rekabet başladı. Salı gecesinin galibi ise yaz boyunca sosyal medyaya damgasını vuran Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 28 Eylül Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre Salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Yaz başında ekrana gelmeye başlayan ve başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı, sosyal medyada damgasını vurmaya devam ediyor. Haziran ve Poyraz’ın aşkını ekrana getiren dizi her ne kadar reytinglerde kötü gitse de sosyal medyada liderliğini sürdürüyor. Ada Masalı, dün hakkında yapılan 746.248 paylaşımla listenin ilk sırasında yer aldı.

Sosyal medyada Ada Masalı rüzgarı sürüyor! Masumlar Apartmanı'nı dahi geride bıraktı! 7

Ada Masalı’nın en büyük rakibi Kanal D dizisi Baht Oyunu da sosyal medyadaki gücünü sürdürüyor. Reytinglerindeki düşüşle dikkat çeken dizi sosyal medyada gecenin ikincisi oldu. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu hakkında 455.608 paylaşım yapıldı.

Salı gecesinin reyting fatihi TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı ise sosyal medyada bir hayli zayıf kaldı. Sevgisiz bir ailede büyüyen üç kardeşin hikayesini anlatan dizi hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 11.167 oldu.

Fox TV’nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in dün akşam ikinci bölümü yayınlandı. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin yer aldığı dizinin reytinglerdeki yükselişi dikkat çekici. Ancak dizi sosyal medyada çok zayıf bir duruş sergiledi. Evlilik Hakkında Her Şey, hakkında yapılan 2.480 paylaşımla gecenin sonuncusu oldu.