Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’nin kurtarıcı dizisi Sana Söz’den heyecan yaratan pozlar!

Star TV’nin kurtarıcı dizisi Sana Söz’den heyecan yaratan pozlar!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında başlıyor. Yayınlanan ilk tanıtımının ardından büyük merak uyandıran dizinin başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’dan heyecan yaratan yeni fotoğraflar paylaşıldı.

Sadece Ada Masalı isimli dizisi bulunan Star TV için yeni polisiye hikayenin bir kurtarıcı olması bekleniyor. Dizinin başrollerinde çok iyi iki isim buluştu ve birbirleri ile de uyumlu oldukları fotoğraflardan anlaşılıyor. Ömer ile Elif karakterlerinin adalet mücadelesini izleyeceğimiz Sana Söz çok etkili bir şekilde geliyor.

Star TV'nin kurtarıcı dizisi Sana Söz'den heyecan yaratan pozlar! 9

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Dizinin ne zaman başlayacağı henüz netleşmedi. Ancak yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Star TV'nin kurtarıcı dizisi Sana Söz'den heyecan yaratan pozlar! 10

Çekimleri tüm hızıyla devam eden ‘Sana Söz’ün başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan, çok farklı bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Dizi çekimleri için kamera karşısına geçen ikilinin verdiği birbirinden renkli ve sıcak fotoğraf kareleri büyük beğeni topladı.

Star TV'nin kurtarıcı dizisi Sana Söz'den heyecan yaratan pozlar! 11

Geçen sezon Nehir Erdoğan, TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek isimli dizide yer almıştı. Oyuncu çok başarılı bir çıkışa imza attı ve hayranlarını da fazlası ile etkiledi.

Erkan Petekkaya ise geçtiğimiz sezon konuk olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisinde tam 21 bölümde yer aldı. Sadi karakterini canlandıran oyuncu kariyerinin en başarılı sunumlarından birisini yapmıştı.

İki ünlü isim şimdi yeni dizi için bir araya geldi.