Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de 2 dizi final yaptı, şimdi de yeni bir dizi başlıyor!

Fox TV’de 2 dizi final yaptı, şimdi de yeni bir dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçtiğimiz günlerde iki dizinin veda ettiğine şahit olduk… Uzak Şehrin Masalı isimli bu sezon için hazırlanan dram yapımı sadece 5 bölüm sürebildi. Aslıhan Güner ile Barış Kılıç’ı başrolde buluşturan dizi ne yazık ki izleyici ilgisini yeterince çekemedi.

Fox TV reytingleri düşük gelen dizilere hiç fırsat vermeden yayından kaldırma kararlılığını sürdürüyor. Bu noktada Son Yaz dizisi de reyting kurbanı oldu… Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonu çok ilgi çekmişti.

İkinci sezona da etkili bir hikaye ve birçok yeni karakter ile başlayan Son Yaz dizisi ne yazı ki, beklentilerin altında reytingler aldı. Günü Cumartesi olarak değişen dizi rekabette zorlandı ve düşük reytingler sonrasında da final kararı geldi.

Son Yaz dizisinin devam etmesi için izleyiciler çok mücadele etti. Sosyal medyada birçok paylaşım ve kampanya yapıldı. Ancak bunların hiçbirisi Fox TV’nin kararını değiştirmesini sağlamadı.

Fox TV ekranında şimdi izleyiciler yeni diziler bulacak. İlk olarak Son Yaz’ın yerine Elkızı isimli dizi 23 Ekim Cumartesi akşamı başlayacak.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi bir dram projesi. Kadına şiddet eleştirileri alan fragmanları ile dikkat çeken Elkızı dizisinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

Elkızı dizisi Gönül Dağı ve Kardeşlerim isimli iki etkili dizinin karşısında reyting elde etmek için çaba harcayacak.