Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin tarihi dizi hatası, 3 diziye de felaketi yaşattı!

Star TV’nin tarihi dizi hatası, 3 diziye de felaketi yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim dizisi yüzünden 2 dizi daha felaketi yaşadı! Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Seni Çok Bekledim dizisinin klişe diye tabir edilebilecek bir konusu ve izleyicileri pek de heyecanlandırmayan bir dizi çifti olmasına rağmen, çok büyük beklentiye girmek hata mıydı?

Özcan Deniz’in genç kadın oyuncularla partner olma durumunu zaten uzun süredir eleştiren dizi hayranları, Seni Çok Bekledim dizisinin başrolüne daha ilk andan itiraz etmişlerdi. İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz ikilisi pek de ekranda izleyicileri heyecanlandırmadı… Zaten örneği çok olan bir konu üzerinden hareket eden dizinin şansı da o kadar fazla değildi. Değişin dizi denkleminde klasikleşmiş konuları olan diziler artık çok zorlanıyor.

Star TV'nin tarihi dizi hatası, 3 diziye de felaketi yaşattı! 9

Star TV ise aslında daha ilginç ve güzel buluşmaların yaşandığı Sol Yanım dizisi ile Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın muhteşem performans sergilediği Akrep’i hiçe saydı… Cuma akşamları başlayan ve iyi de reytingler alan Akrep’in günü sırf Seni Çok Bekledim’i Cuma gününe almak için perşembeye kaydırıldı.

Sol Yanım dizisi de perşembe başlamış ve iyi reytingler alırken, yine Seni Çok Bekledim macerası nedeniyle Çarşamba gününe alındı. Peki ne oldu?

Star TV’nin bu feci kararı 3 dizisinin de patlamasına neden oldu? Sol Yanım 12. bölümde final yaptı…

Star TV'nin tarihi dizi hatası, 3 diziye de felaketi yaşattı! 10

Seni Çok Bekledim için 13.bölümde final kararı verildi. Şimdiye kadar 10 bölüm yayınlanan dizi, 3 bölüm sonra veda edecek.

Akrep dizisi de gün değişikliği sonrası izleyicilerini kaybetti ve çok düşük reytingler alıyor. Devam edebiliyor olmasının tek bir nedeni var 26 bölüm garanti ile ekrana gelmiş olması… Akrep dizisinin şimdiye kadar 16 bölümü yayınlandı ve geriye 10 bölüm kaldı…

Star TV'nin tarihi dizi hatası, 3 diziye de felaketi yaşattı! 11

Star TV’nin Seni Çok Bekledim macerası ne yazık ki 3 dizinin de başına bela oldu… Biri final yaptı, diğeri finale yürüyor, bir diğeri ise reytingleriyle dibe vurdu…