Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni sezon dizileri, birbirinden renkli ve farklı olacak…

Star TV’nin yeni sezon dizileri, birbirinden renkli ve farklı olacak…

tarafından zk zk

Star TV'nin yeni sezon dizileri, birbirinden renkli ve farklı olacak... 7

Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan ile konuştu ve yeni sezonda yeni dizilerle ilgili bilgiler verdi. İşte o yazı:

“Eylül ayında Star TV’nin aslında prototipi fazlasıyla dolu. Pazartesi Söz, salı Dolunay, perşembe Ateş Böceği, cuma İstanbullu Gelin, cumartesi Fazilet Hanım ve Kızları, pazar Türk Malı var. Aslında sadece çarşamba günleri boş. Fakat birçok dizi aldı Star.

Özgüner, “Hiçbir kanalın işlerinden emin olamadığı bir dönemden geçiyoruz. İşler devam ederken yara alıyor, araya 3 ay girince ayakta kalıp kalmayacağına karar vermek zor. Çünkü seyircinin tercihi değişiyor ve sadakati azaldı. Bunda çeşitliliğin, dizi sürelerinin uzunluğunun etkisi yüksek. O nedenle mutlaka yedek yapmak zorundayız” diyor. O zaman başlayalım o yeni alınan dizileri dinlemeye… İlk olarak melodram türüyle başlayacak Star TV. Gold Film’in yapımını, Erol Özlevi’nin yönetmenliğini üstlendiği Siyah İnci’de Hande Erçel, Tolgahan Sayışman, Berk Hakman, Nurseli İdiz başrolleri paylaşıyor.

Özgüner; “Çeşme’de başlayıp İstanbul’a uzanan, birbirini çok seven iki gencin bir araya gelememe hikayesi Siyah İnci. Motivasyonu çok kuvvetli ve aradığımız bir aşk hikayesiydi” diyor. Siyah İnci eylülde ekranda olacak.