Ana sayfa Dizi İzle Stüdyoda bekarlığa veda partisi krizi! Yaparsın Aşkım 62. Bölüm İzle

Stüdyoda bekarlığa veda partisi krizi! Yaparsın Aşkım 62. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Yaparsın Aşkım yarışması Fox TV’de ekrana gelen eğlenceli bir programdır.

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı yarışmada çiftler konuk olmakta ve eğlenceli bir yarışma yapılmaktadır.

Yaparsın Aşkım yarışmasının 62. bölümü yayınlandı.

62. bölümden bekarlığa veda partisi krizi sahnesini videodan izleyebilirsiniz.

Eşiniz kaç acı biber yiyebilir? Ya da kaç basket atabilir? Peki sırtında eşi varken kaç şınav çekebilir?

Eşler kıyasıya yarışıyor, eşini daha iyi tanıyan, en doğru tahminle oyunu en iyi oynayan çift, günün sonunda arabanın sahibi oluyor.

Birçok ülkede reyting rekorları kıran My Man Can, şimdi yeniden Türkiye’de. Üstelik İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumuyla…

Rekabet, eğlence, yarışma ve sıfır model bir araba! Hepsi, Yaparsın Aşkım’da

İLKER AYRIK KİMDİR?

16 Ekim 1979 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelen İlker Ayrık, Arnavut kökenli bir aileden gelmektedir. Balıkesir Lisesi’nde eğitim hayatına devam ederken Endüstri Mühendisi olmak isteyen Ayrık, lise üçüncü sınıfta fikir değiştirerek tiyatroyla ilgilenmeye başlamıştır.

1997 yılında tiyatrocu olmak için İstanbul’a giden İlker Ayrık, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde bir süre eğitim aldıktan sonra Devlet Konservatuvarı sınavlarına girmiş ancak başarılı olamamıştır. Birçok ünlü ismi yetiştiren Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim hayatına devam eden Ayrık, burada aldığı eğitimden sonrası, 2005 yılında tiyatrocu arkadaşı Aykut Taşkın ile birlikte “Pervasız Tiyatro” adlı bir tiyatro kurmuştur. Bir dönem Kent Oyuncuları’na da katılan Ayrık, burada 2007-2009 sezonunda “Cimri” adlı oyunu sergilemiştir.

Tiyatroculuğun yanı sıra 2002’den beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yapan İlker Ayrık, Çakallarla Dans serisinin 4 filminde de “Servet” rolünde karşımıza çıkmış, 2015 yılında “Yapışık Kardeşler” 2017’de ise “Yanlış Anlama” filmi ile sinema kariyerine devam etmiştir.

Sinemanın yanında dizilerde de rol alan İlker Ayrık, Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Geniş Aile’de “Mürsel” karakterini canlandırmıştır. İlker Ayrık bu dizi projesinde, Rasim Öztekin, Halit Akçatepe, Ufuk Özkan, Fırat Tanış ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi usta isimlerle birlikte rol almıştır. Son olarak TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan bir dönem dizisi olan Seksenler’de “Çağatay” karakterini canlandırmıştır.

Kanal D ekranlarında “Ben Bilmem Eşim Bilir” ve “Çarkıfelek” yarışmalarını sunan ünlü isim şimdilerde ise, “Yaparsın Aşkım” adlı programın sunuculuğunu üstlenmektedir. Dokuz yıldır Sanem Ayrık ile evli olan İlker Ayrık’ın bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır.

Künye
TÜR: YARIŞMA
YAPIM: PERVASIZ YAPIM
YAPIMCILAR: M. SERDAR FIRAT – SERHAT SARI
YÖNETMEN: KÜBRA ÇAM DÖNMEZ
UYGULAYICI YAPIMCI: ESİN GÜLER SEMERCİ
İÇERİK KOORDİNASYON: HAKAN KA
SANAT YÖNETMENİ: BANU ERGENEKON
KURGU YÖNETMENİ: TANSU ÇETİNBAŞ
HAZIRLAYAN VE SUNAN: İLKER AYRIK