Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin Hey Gidi Günler oyunu kahkaha attırıyor!

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin Hey Gidi Günler oyunu kahkaha attırıyor!

tarafından ker_def

Süheyl ve Behzat Uygur’un sahnelendiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan müzikli gösterisi “Hey Gidi Günler”, seyircileri kahkaha ve nostalji dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

23 Ağustos’ta Datça Açıkhava Tiyatrosu, 24 Ağustos’ta Telmessos Açıkhava Tiyatrosu ve 25 Ağustos’ta Anthaven’de seyircilerle buluşacak oyunun biletleri Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden satışa çıktı.

Süheyl ve Behzat Uygur, “bizim atmaya kıyamadığımız anılarımız var” sözü ile başladıkları gösterilerinde yıllarca biriktirdikleri anıları albümlerden gün yüzüne çıkarıyor.

Doğdukları günden bu zamana kadar başlarından geçen acı – tatlı bütün anıları seyircileriyle paylaşan ikili, gösterilerine seyircileri de dahil ediyor. Seyirci ile interaktif bir şekilde gerçekleşen bu gösterinin en güzel bölümü, seyircinin kendi anısını anlattığı bölüm.

“Atıyorum” adını taşıyan bu bölümde seyircilerden bir ünlü ile ilgili anısını anlatmasını istiyorlar. Eğer seyircinin bir ünlü ile anısı yoksa ona atabilmesi için ünlü isimleri ve hikâyeyi Süheyl ve Behzat Uygur veriyor ve bu ünlüler ile ilgili bir anısı varmış gibi atmasını istiyorlar.

Anıların yanı sıra farklı kuşaklardan insanların aşina oldukları şarkıların da konuklarla birlikte seslendirildiği gece, gelenlere keyifli bir gece yaşatıyor.