Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya, toplumsal hafızamızın ne kadar zayıf olduğunu bir cümleyle ispatladı

Nilperi Şahinkaya, toplumsal hafızamızın ne kadar zayıf olduğunu bir cümleyle ispatladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sanatçı Erol Büyükburç’un akıllara kazınan sözlerinden ilki birçok kişinin de hatırlayacağı gibi “Saksı değilim ben” çıkışıydı… Ünlü sanatçı yer aldığı yarışma programında jüri üyesi olarak görüşlerine yeterince önem verilmediğini düşerek sunucu Behzat Uygur’a tepki olarak isyanda bulunmuş ve “Burada saksı gibi duruyorum. Saksı değilim ben.Ben Erol Büyükburç’um.Bana saksı muamelesi yapamazsınız” diye bağırmıştı.

İşte Nilperi Şahinkaya, yıllar önce bir hayli gündem olan bu olayı yaptığı paylaşım ile yeniden hatırlattı.

Nilperi Şahinkaya, toplumsal hafızamızın ne kadar zayıf olduğunu bir cümleyle ispatladı 8

Kuzgun dizisine katılan ünlü oyuncu, instagram hesabından zarif bir pozunu paylaştı.”Saksı değilim ben”şeklindeki sözü ise yıllar önce yaşanan Erol Büyükburç’un canlı yayındaki o isyanını hatırlattı.

Nilperi Şahinkaya, toplumsal hafızamızın ne kadar zayıf olduğunu bir cümleyle ispatladı 9

Nilperi Şahinkaya’nın hayranları ise güzelliği üzerine yorumlar yaptı ama bu sözü adeta markası haline getiren usta sanatçı Erol Büyükburç’u hatırlamadı!

Şahinkaya, bu sözü bilerek mi yazdı yoksa espri niyetine mi bilemiyoruz ama takipçilerinden hiçbirisi Erol Büyükburç’u hatırlamadı…

Erol Büyükburç’un 2007 yılının Nisan ayında yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışma programının canlı yayınında “Saksı değilim ben” çıkışını videodan izleyebilirsiniz…