Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükran Ovalı’dan veda mesajı! Farah Zeynep Abdullah kanatlandı! Dilan Çiçek Deniz’in annesiyle dansı!

Şükran Ovalı’dan veda mesajı! Farah Zeynep Abdullah kanatlandı! Dilan Çiçek Deniz’in annesiyle dansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü isimler yaz günlerine veda ediyor. Şükran Ovalı da yazın bitmesinden mutsuz olanlar arasında… Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisiyle ekrana dönüyor ve kanatlanıp uçacak kadar mutlu… Dilan Çiçek Deniz ise annesiyle dans etti, herkesi mest etti.

Futbolcu Caner Erkin ile mutlu bir evlilik sürdürmekte olan Şükran Ovalı, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine tiyatro sahnesinde yer almaya hazırlanıyor. Evlat isimli projesine devam edecek olan oyuncu, Onur Saylak ile başrolde bulunuyor. Şükran Ovalı, renkli bir tatil dönemi geçirdi. Oyuncu, “Güle güle yaz” pozuyla da instagram hesabında veda mesajı verdi.

Şükran Ovalı'dan veda mesajı! Farah Zeynep Abdullah kanatlandı! Dilan Çiçek Deniz'in annesiyle dansı! 9

TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisi 15 Eylül Salı günü başlıyor. Farah Zeynep Abdullah da bu dizi ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Farklı ve gerçek hayattan esinlenilerek oluşturulan bir hikaye geliyor. Ünlü oyuncu da bir hayli mutlu. Farah Zeynep Abdullah’ın “Kanatlarım var ruhumda” notuyla paylaştığı mutluluk hali de göz doldurdu.

Şükran Ovalı'dan veda mesajı! Farah Zeynep Abdullah kanatlandı! Dilan Çiçek Deniz'in annesiyle dansı! 10

Çukur dizisindeki Sena karakterine vedasından 1 yıl sonra üst üste projelerle hayranlarının karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz, kariyerinde hızlı bir dönem yaşıyor. Sinemada Yarına Tek Bilet isimli film ile göz dolduran oyuncu, Yarım Kalan Aşklar dizisinin de çekimlerini tamamladı. Şimdi ise Dilan Çiçek Deniz, Alevlerin Ardından isimli dizi projesinde başrolde bulunuyor.

Ünlü oyuncu, annesi hale Temizyürek’e olan tutkusunu da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. Anne – kız dans etti, o anlar takipçileri de mest etti.

Şükran Ovalı'dan veda mesajı! Farah Zeynep Abdullah kanatlandı! Dilan Çiçek Deniz'in annesiyle dansı! 11