Ana sayfa Güncel Haberler Çağlar Ertuğrul, dövüş sanatları ve silah eğitiminde ileri seviyede!

Çağlar Ertuğrul, dövüş sanatları ve silah eğitiminde ileri seviyede!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, zamanında Dağ isimli filmde asker olarak yer almış ve bu yapım sayesinde de ünlenmişti. Oyuncu, sonrasında dizi piyasasında da etkili rollerde bulundu.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yağız karakteri ile akıllara kazınan oyuncu, sonrasında Afili Aşk isimli dizide Burcu Özberk ile başrolü paylaştı. Çağlar Ertuğrul, kariyerinde yükselerek ilerliyor ve bu süreçte kendisine de yatırım yapmayı ihmal etmiyor.

Ünlü oyuncu, kişisel gelişimine önem vermesinin yanı sıra, dövüş sanatları konusunda da kendisini geliştiriyor. Silah kullanma eğitimleri de alan oyuncu, çalışmalarından kısa bir videoyu instagram hesabından yayınladı.

Çağlar Ertuğrul’un paylaşımı takipçilerinin hem dikkatini çekti hem de başarılı performansı da göz doldurdu. Ünlü oyuncu hem dövüş sanatlarında kendisini çok geliştirdiğini hem de silah eğitimlerinde de ustalaşmaya başladığı videosu ile anlatmış olldu.

Çağlar Ertuğrul, “Biraz ter attık” notu ile aşağıdaki videosunu yayınladı. Takipçileri, “Bayıldım, harika” gibi ifadelerle takdir etti.