Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin uyumuna 10 üzerinden yıldızlı 10 puan!

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin uyumuna 10 üzerinden yıldızlı 10 puan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Akıncı dizisinin iki başrol oyuncusu, Vogue dergisi için objektif karşısına geçti… Bir otoparkta gerçekleştirilen çekimler neşeli bir ortamda geçti. Dizi TV programında çekimlerin perde arkası ve oyuncularla yapılan röportaj ekrana geldi.

Matrix filmini andıran kıyafetlerle Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, çok farklı görünüyor. İki ünlü isim, 5 yıl aradan sonra yeniden bir dizide birlikte rol aldı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinden bu yana arkadaş olan ikili, dergi çekimlerinde de yüksek enerji ve samimiyet sergiledi…

Güzel ve keyifli bir çekim yaptıklarını belirten ikili, bu imajları kendileri de beğendi. Kıyafetlerden çok memnun kaldığını belirten Büşra Develi, gibi Şükrü Özyıldız da mutlu oldu… Özyıldız, Akıncı dizisini de düşünerek bir konsept hazırlandığının da altını çizdi.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin uyumuna 10 üzerinden yıldızlı 10 puan! 8

Özyıldız, “Biz çok keyif alıyoruz şu an. Bence çok güzel kareler de çıkıyor”dedi.  Büşra Develi, moodlarının da dizinin konusu ile doğru orantılı olduğunu anlattı. Oyuncu, “Güzel, hareketli, dinamik bir çekim gerçekleştiriyoruz” ifadesini kullandı.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin uyumuna 10 üzerinden yıldızlı 10 puan! 9

İki ünlü oyuncunun çekimler sırasında sergiledikleri uyum çok başarılıydı. Enerjileri yüksek ve samimiyetleri de her hallerinden belli oluyordu. Akıncı dizisinin başarısını da etkileyecek olan uyum konusunda iki ünlü isim de 10 üzerinden yıldızlı 10 puan aldı.

Vogue dergisi için yapılan çekimlerle ilgili görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.