Ana sayfa TV Programları Şule ile Vitrindekiler 15 – 16 Eylül Fragmanı Yayınlandı

Şule ile Vitrindekiler 15 – 16 Eylül Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Şule ile Vitrindekiler 15 – 16 Eylül Fragmanı yayında! Şule ile Vitrindekiler’e bu hafta Mustafa Erdoğan, Elif Buse Doğan, Gürkan Kubilay ve Funda Güray konuk oluyor!Vitrindeki ünlüler? Onları tanıdığınızı sanıyorsanız bu programda çok şaşıracaksınız… Şule ile Vitrindekiler yeni bölümleriyle cumartesi 13.00, pazar günü ise 08.45’te Kanal D’de!Hafta sonlarınız artık daha keyifli olacak. Şule Zeybek birbirinden farklı konular birbirinden renkli konuklarla evlerinize geliyor. Videodan 15 – 16 Eylül bölümlerinin fragmanını izleyebilirsiniz.

Şule ile Vitrindekiler hafta sonu Kanal D’de

Kanal D ekranının başarılı sunucusu Şule Zeybek, “Şule ile Vitrindekiler” programı ile hafta sonu 13.00’te izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Her hafta sonu ekrana gelecek olan programda sanat, siyaset, medya, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri konuk olacak, sosyal medyanın en yeteneklileri “Şule ile Vitrindekiler” de izleyici ile buluşacak.

Konuşulmayanların konuşulacağı, dobra söyleşilerin yer alacağı, gülümsetecek, düşündürecek ve izleyicilere hoşça vakit geçirtecek program “Şule ile Vitrindekiler” in renkli köşeleri de programa ayrı bir dinamiklik katacak.