Ana sayfa Dizi Haberleri Sümeyye Aydoğan için Çağatay Ulusoy ile partner olmak seviye atlamasına yardımcı oluyor!

Sümeyye Aydoğan için Çağatay Ulusoy ile partner olmak seviye atlamasına yardımcı oluyor!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, şu sıralarda Now televizyon kanalında Cuma akşamları yayınlanan Gaddar isimli dizinin kadın başrolü olarak yer alıyor. Çağatay Ulusoy hayranlarını ekrana çeken, ortalamanın üzerindeki reytingleri ile de yoluna emin adımlarla devam eden Gaddar dizisi, başarılı bir hikaye olarak gözüküyor.

Dizinin kadın başrolü olan Sümeyye Aydoğan da henüz kariyerinin başlarındayken Çağatay Ulusoy gibi geniş kitlelerin hayranlığını kazanan ünlü bir isim ile partner olarak popülerliğini daha da artırdı. Genç oyuncu daha önce Sadakatsiz, Duy Beni, Taçsız Prenses, Dönence isimli televizyon dizilerinde başarılı performanslar ortaya koymuştu.

Magarsus isimli dijital dizide de izlediğimiz oyuncu, ayrıca Akif ve Hatıran Yeter isimli sinema filmlerinde de rol aldı.

Gaddar isimli dizi ile birlikte Çağatay Ulusoy’un partneri olması ve iyi de enerji yakalamaları sonucunda Sümeyye Aydoğan’ın artık sosyal medyada daha çok konuşmakta olduğu gözlemleniyor.

Gaddar dizisinin başarısının rüzgarını arkasına alan genç oyuncu, kariyer basamaklarını hızla tırmanırken, hayran kitlesi de yavaş yavaş oluşmaya başlıyor.

Gaddar dizisinin Sümeyye Aydoğan’ın kariyer yolculuğunda çok önemli bir noktada olacağı da şimdiden anlaşılıyor.

Hikayede Aydan karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu, yaptığı açıklamada kendisini çok şanslı hissettiğini belirterek şunları söyledi:

“Çağatay ile partner olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü onun hem aurası, hem enerjisi Türk halkı tarafından sevilmesi başka bir yerde şu anda… Kendisini kanıtladı, daha iyi yerlere geleceğinden de eminim… O yüzden hem onu çok seviyorum, hem de çok şans hissediyorum…”