Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi reytingleri ile güçlü bir sinyal verdi!

Kızılcık Şerbeti dizisi reytingleri ile güçlü bir sinyal verdi!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” önceki gün akşam ekrana gelen bölümüyle yine tüm kategorilerde zirvedeki yerini aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 55. bölümünde reytinglerin ciddi bir artış sergilemesi dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta AB ve ABC1 kategorilerinde çift haneli oranların yeniden elde edilmesi ile birlikte dizinin güçlü bir düzeltme yaptığını söylemek gerekiyor.

Yayınlanan bölüme Kıvılcım’ın kızı Çimen için verdiği mücadele damga vururken, Pembe’ye karşı atağa geçen Alev’in, Abdullah’ın köşküne yerleşmek istemesi adeta bomba etkisi yarattı.

Sosyal medyada da gündeme oturarak fırtınalar estiren dizi; Kızılcık Şerbeti etiketi ile 10 saat X’in (Twitter) TT listesinde yer aldı. Büyük beğeni toplayan bölüm, Kıvılcım ve Çimen etiketleri ile hem Türkiye hem Dünya gündeminde yer aldı.