Ana sayfa Yabancı Dizi Supernatural, 10 Nisan’dan itibaren FX kanalında!

Supernatural, 10 Nisan’dan itibaren FX kanalında!

tarafından ker_def

Doğaüstü güçlere karşı mücadele veren iki kardeşin hikayesini konu alan fenomen dizi “Supernatural”, 10 Nisan Çarşamba’dan itibaren arka arkaya yayınlanacak ikinci ve üçüncü sezonuyla hafta içi her gün saat 19.40’ta FX kanalında.

Toplam 13 sezonuyla dünyada bir fenomen haline gelen efsanevi doğaüstü drama dizisi “Supernatural”, heyecanla beklenen ikinci ve üçüncü sezonlarıyla FX kanalında takipçileriyle buluşuyor. Supernatural Sam ve Dean Winchester kardeşlerin etkileyici olduğu kadar dehşet verici hikayesini konu alıyor.

İki kardeş annelerinin ölümünün ardından bir asker olarak gizemli ve şeytani yaratıkları avlayan babalarının izinden gidiyor. Anılarının ve sırlarının omuzlarına bindirdiği fazladan yükle geceleri ava çıkan Sam ve Dean, dünyadaki doğaüstü varlıklarla mücadele ediyor.

“Supernatural” 10 Nisan Çarşamba’dan itibaren arka arkaya yayınlanacak ikinci ve üçüncü sezon bölümleriyle hafta içi her gün saat 19.40’ta, Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde altyazı seçeneğiyle FX kanalında ekranlara geliyor.