Ana sayfa Sosyal Medya Sürpriz ne? Baht Oyunu dizisinde sevgili olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel evleniyor mu?

Sürpriz ne? Baht Oyunu dizisinde sevgili olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel evleniyor mu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi türündeki Baht Oyunu dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanmış ve 17 bölüm sürmüştü. Dizi Ekim ayında ekranlara veda etmişti. Reytingleri düşük olunca sezon sonunu göremeyen dizinin en büyük kazancı ise iki genç oyuncunun aşkı oldu…

Dizinin başrolleri Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, uyumlu ekran beraberlikleri ile zaten izleyici tarafından birbirlerine çok yakıştırılmışlardı. Dizide oynarken tanışan genç oyuncular, bir süre sonra sevgili olarak gündeme geldiler.

İki oyuncu, dizinin final yapmasından sonra da beraberliklerini devam ettirdiler. Aşklarını saklamayan ve sosyal medyadan da keyifli anlarını takipçileri için sık sık paylaşan ikili, geçtiğimiz günlerde yaptıkları bir paylaşımla da takipçilerini çok meraklandırdılar!

Ekran çifti olarak büyük beğeni toplayan ikilinin yeniden bir dizide ya da bir sinema filminde yer almasını isteyen pek çok izleyici sosyal medyadan bunu dile getiriyordu. Bir güzel haber, ikilinin bir müzikalde yer alma ihtimali olduğu şeklinde bir iddia ile gündeme gelmişti.

Heyecan yaratan bu kulis bilgisinden sonra ikilinin hayranları merakla beklemeye başladı. Henüz bu konu ile ilgili net bir gelişme yok. Ancak Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin aşkları dolu dizgin devam ediyor.

Sürpriz ne? Baht Oyunu dizisinde sevgili olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel evleniyor mu? 7

Son paylaşımlarında ‘Sürprizler güzellikler yakında’ notu ise izleyicinin aklına iki ihtimali getirdi! Ya bahsedilen müzikalde birlikte rol almaları söz konusu ya da yakın zamanda bir evlilik haberi duyacağız!

Şimdilik iki oyuncudan da ses yok! Ser verip sır vermiyorlar! Tahminler de havada uçuşuyor tabii ki bu paylaşım sonrası! Şimdi herkes merakla bekliyor!

Bu arada Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisinden sonra Alper Çağlar’ın yönetmenliğini yaptığı ilk Göktürk isimli bir sinema filminde başrolde yer aldığı da biliniyor. Cemre Baysel’in ise henüz bilinen bir projesi yok gündemde.

Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer aldığı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak filmde
Aytaç Şaşmaz ‘İstemi Yabgu’ karakterini canlandıracak. Oyuncu film için yoğun bir şekilde binicilik ve atıcılık dersleri alıyor.

Yapımcılığını Alper Çağlar ve Doruk Acar’ın üstlendiği İlk Göktürk filminde Aytaç Şaşmaz ile birlilkte, Alman oyuncu Robert Maasermin, Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da yer alıyor.

Filmin bu yıl içerisinde gösterime girmesi bekleniyor. İlk Göktürk’te çalışmalar son aşamaya geldi. Oyuncular sete çıkmaya az süre kala okuma provalarına devam ediyor.