Ana sayfa Sinema Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ın doğumundan sonra yeniden setlere dönüyor

Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ın doğumundan sonra yeniden setlere dönüyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, rol aldığı projelerdeki başarılı performansı ile beğeni toplayan bir isim. Özellikle ekrana son olarak geldiği Kadın dizisindeki performansı, oyuncuyu kariyerinde bambaşka bir noktaya taşıdı.

Fox TV’de yayınlanan dizide oynadığı Bahar karakterinin ardından ekranda bir dizide oynamadı. Oyuncu iki farklı dizide daha rol aldı Kadın dizisi sonrasında. Ancak bu diziler dijital platformlar için çekildi.

İlki, Netflix için çekilen ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde oynadığı Yakamoz isimli diziydi. Bu dizi henüz yayınlanmadı. BluTV için çekilen İlk ve Son dizisi ise yayınlandı. Salih Bademci ile başrolünde oynadığı dizi, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Özge Özpirinçci, İlk ve Son dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğunu öğrendi. Karnı daha fazla büyümeden dizinin bitmesi için çekimler de hızlandırıldı. Özpirinçci, hamileliği sırasında herhangi bir projede rol almadı.

Uzun zamandır birlikte olduğu ve aynı zamanda meslektaşı olan Burak Yamantürk ile kızları Mercan’ı 30 Kasım’da kucaklarına aldılar. Mercan şimdi büyüyor. Özge Özpirinçci ise anneliğe iyice alıştığını yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla göstermekte.

Özge Özpirinçci, kızı Mercan'ın doğumundan sonra yeniden setlere dönüyor 7

3,5 aylık olan Mercan’ın yüzünü göstermeyen ancak sosyal medyada hayranları için zaman zaman fotoğraflarını paylaşan oyuncu, takipçilerinin merakını bir nebze de olsun gideriyor. Kızıyla yakında ilgilenen oyuncunun, kısa bir süre önce yeniden setlere dönmek için bir projeyi kabul ettiği de gündeme geldi.

Özpirinçci, Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Yavuz Turgul’un bir projesine ‘evet’ dedi. Yönetmenlik mesleği boyunca Fahriye Abla, Muhsin Bey, Eşkıya, Gönül Yarası gibi pek çok önemli filme imza atan Yavuz Turgul’un sinema filmi teklifini kabul etti Özge Özpirinçci…

Film hakkında çok fazla bir bilgi henüz yok. Bir çocuğun hikayesini anlatacağı konuşulan filmin çekimlerinin kısa süre içinde başlaması planlanıyor.  Özpirinçci’nin partneri ise şimdiden merak konusu…