Ana sayfa Dizi Haberleri Sürpriz sahne! Alev Alev dizisinde çaktırmadan 3 ünlü isim diziye konuk oldu!

Sürpriz sahne! Alev Alev dizisinde çaktırmadan 3 ünlü isim diziye konuk oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin Alev Alev dizisi, dün akşam (10 Aralık Perşembe) 6. bölümüyle ekrana geldi. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Zuhal Olcay’ın rol aldıkları dizi, hikayesi ve oyunculuklarıyla konuşulmaya devam ediyor. Dizide Demet Evgar’ın oynadığı Cemre Kayabeyli karakterinin eşine karşı verdiği savaşta ona sürpriz destekler geldi.

Kocası Çelebi’nin yıllarca işkence yaptığı, hastalıklı bir kişilik olmasına karşılık toplum önünde bambaşka bir imaj çizerek karısını hasta gibi göstermeye çalıştığı Cemre, kızının velayetini alabilmek ve gerçekleri anlatabilmek için zorlu bir yola çıktı.

Cemre Kayabeyli, ona destek olan Ozan ile birlikte kuzeni Çiçek’in de gerçekleri öğrenmesi ve Ömer’in de destek vermesi ile yeni bir hayat kurmaya ve kocasına karşı açacağı boşanma davasında yeni deliller bulmak için çalışmaya çabalıyordu.

Sürpriz sahne! Alev Alev dizisinde çaktırmadan 3 ünlü isim diziye konuk oldu! 7

Çiçek, sosyal medyayı kullanarak Cemre için öyle bir imkan yarattı ki olayları duyan herkes Cemre’ye destek verirken, üç sürpriz ünlü isimden de sosyal medyadan destek geldi.

Dizide Cemre’nin sosyal medyada yaşadıklarını anlattığı video hızla yayılırken Damla Sönmez, Barış Falay ve İrem Sak da kendi hesaplarında paylaştıkları video ile Cemre’ye destek verdiler. Bu sahnelerle birlikte üç ünlü oyuncu da hikayeye kendi kimlikleriyle dahil olarak konuk oyuncu oldular.

Bu güzel sürprizde Barış Falay ve İrem Sak, video ile diziye konuk oyuncu olurken, Damla Sönmez ise bir kaç dakikalık bir sahne ile diziye konuk oldu.

İşte üç oyuncunun diziye konuk oldukları o sahneler: