Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş’in nasıl gideceği de anlaşıldı!

Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş’in nasıl gideceği de anlaşıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde artık yılan hikayesine dönen bir durum, 76. bölümde de tekrarlandı ama bu kez maceranın sonu pek beklenmedik bir şekilde bitecek gibi duruyor! Yılmaz ve Züleyha, bir kaç kez denedikleri halde Adana’dan kaçamamışlardı. Sonunda çocuklarını da alıp birlikte kaçmayı başardılar ama izleyici bunun kısa süreli bir macera olacağının farkında!

Zira dizide Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş’in ayrılık haberi kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Güneş’in çekimlerini bitirip Adana’dan ayrıldığı, hatta yeni bir diziyle görüşmeye bile başladığı konuşuluyor. Bu ayrılığın ardından herkes Yılmaz karakterinin diziden nasıl gideceğini merak ediyordu.

Henüz o sahneyi görmedik ama izleyici şimdiden tahminlerini yapmaya başladı bile! 76. bölümün finalinde Züleyha ve Yılmaz, çocukları alıp arabaya bindiler. İki aşık, sonunda kaçmayı başarmanın da coşkusuyla, birbirlerinden ölene kadar ayrılmama sözü verdiler.

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 15

İşte bu sahneden sonra izleyenler de sosyal medyada yorumlar yapmaya, tahminler yürütmeye başladılar. Yılmaz’ın “Bir daha hiç ayrılmayacağız, ölüm bizi ayırana kadar hep birlikte yaşayacağız” sözleri üzerine tahminler bu yönde şekillenmeye başladı.

Yani Yılmaz ölmeden gitmeyecekti diziden! Züleyha ve Yılmaz’ın ayrılmasının tek yolunun bu sözde saklı olduğunu düşünüyor izleyici. Bir kaza olacağı ve Yılmaz’ın o kazada öleceği tahminlerini yapıyorlar sosyal medyada.

Dizinin gidişatına bakılırsa, büyük bir sürpriz olmadığı sürece bu tahmin pek de mantık dışı görünmüyor. Ancak tabii senaristin ikiliye başka nasıl bir son hazırladığını hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

İzleyenlerden bazıları, bir zaman atlaması yaşanması ve en azından Züleyha ve Yılmaz’ın bir kaç sene birlikte ve mutlu yaşaması dilekleri de yorumlara yansıyor.

Yeni bölümün tanıtımı henüz yayınlanmadı ama izleyiciyi acı bir son bekliyor gibi duruyor! Tabii tahminler doğruysa…

İşte Yılmaz ve Züleyha’nın kaçtığı o sahne:

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 16

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 17

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 18

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 19

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 20

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 21

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 22

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz öyle bir laf etti ki Uğur Güneş'in nasıl gideceği de anlaşıldı! 23