Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan’da Acun Ilıcalı’nın adaya gelişi olay oldu!

Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan’da Acun Ilıcalı’nın adaya gelişi olay oldu!

tarafından ker_def

Acun Ilıcalı’nın Survivor’a gelişi artık bir klasiğe döndü. Peki Acun Survivor Türkiye – Yunanistan’a nasıl geldi?
Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan başladı. Bu yıl büyük mücadelenin yaşanacağı Survivor’da Acun Ilıcalı’nın adaya gelişi olay oldu. Yarışmanın ilk gününde adaya farklı araçlarla gelen Ilıcalı, bu kez büyük sürpriz yaptı. Adaya sürat teknesiyle gelen Ilıcalı, yarışmacılar tarafından büyük beğeni topladı. Ilıcalı daha önce motor, helikopter, ATV gibi çeşitli araçlarla gelmişti.

Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Yarışmadan detaylar ise şöyle:

Survivor Türkiye – Yunanistan yarışması başladı. TV8 ekranında 2 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan ilk bölümüyle birlikte Survivor hayranları ekran başına geçti.

Nefes kesen bir mücadeleye şahitlik edecek olan izleyiciler, yeni yarışmacılarla da tanışmış oldu.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasını, Acun Ilıcalı ile birlikte eski yarışmacı Murat Ceylan sundu. Survivor’da yıllardır sunuculuk yapan Alp Kırşan ise bu sene ekipte yer almamakta.

İşte Survivor Türkiye – Yunanistan: Türkiye Kadrosu:

Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal

İşte Survivor Türkiye – Yunanistan: Yunanistan Kadrosu:

İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Kiriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spiros Gourdoupis, Nikos Kosmas, Dimitris Margaritis, Ria Kolovou, Toni Stavratis, Demi Tsaganou, Nantia Mavroudea…