Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2019’da Sabriye dejavu yaşadı, eski anıları hatırlayınca sinirden ağladı!

Survivor 2019’da Sabriye dejavu yaşadı, eski anıları hatırlayınca sinirden ağladı!

tarafından ker_def

tv8 ekranında Şubat ayının başından bu yana büyük bir heyecana sahne olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında 18 bölüm geride kaldı. Yarışmanın 19. yeni bölümünü bu akşam saat 20.00’de tv8’de izleyebilirsiniz.

Yarışmaya geçtiğimiz hafta katılan eski Survivor yarışmacılarından Sabriye Şengül, adada olay olmaya devam ediyor.

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında kaybedilen dokunulmazlık oyunu sonrasında Türk takımında gerginlik yaşandı. Dokunulmazlık finalinde Bora ve Sabriye’nin arası bir hayli gerildi.

Sabriye’nin Bora’ya “Bora bir sus canımı sıkma” sözleri ortalığı daha da karıştırdı. Bora bu sözlere sinirlendi. Bora, “Sen susacaksın, 2 gün önce geldin boş boş konuşuyorsun” diyerek Sabriye’yi adeta çıldırttı.

Survivor 2019'da Sabriye dejavu yaşadı, eski anıları hatırlayınca sinirden ağladı! 7

Bu gerilimle bir anda motivasyonu düşen Sabriye, eski yaşadıklarını hatırladığını söyleyerek, bir anda gözyaşı dökmeye başladı.

Bora’nın söylediği sözler nedeniyle adeta dejavu yaşadığını ifade eden Sabriye “Ben bunu daha önce de yaşadım. Beni çok etkiliyor. Dejavu yaşadım. Eski yaşadıklarım aklıma geldi. Seda için ‘Takımın en iyisi’ dedikleri an eski yaşadıklarım aklıma geldi. Ben bunu erkekler için söylesem, ‘Yusuf, Atakan çok iyi’ desem Bora’nın morali bozulmaz mı? Bu onu etkiler. Beni de etkiledi” dedi.