Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2020’ye giden yarışmacıların adeta anısını ağlattılar!

Survivor 2020’ye giden yarışmacıların adeta anısını ağlattılar!

tarafından ker_def

Survivor Ünlüler Gönüllüler 15 Şubat Pazar akşamı 20:00’de Tv8’de izleyicilerle buluşacak.Ünlü isimlerin de yarışacağı Ünlüler Gönüllüler formatına geri dönülen yarışmada ilk bölüm heyecanını videoda bulabilirsiniz.

Salı akşamı bir kişi elenecek.Bu kişi Survivor tarihinde en kısa sürede adaya veda eden isim olacak. Ilıcalı, “Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir kişi Salı akşamı Survivor’a veda edecek.Tarihte en az kalan yarışmacılardan birisi olarak yerini alacak. Yarışmacıların “Anamız ağlıyor, çok zormuş” serzenişlerini de işiteceksiniz.

İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2020’nin bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor.

Ünlüler Takımı: Ersin Korkut, Uğur Pektaş, Aycan Yanaş, Derya Can, Parviz Abdullayev, Elif Gören, Barış Murat Yağcı, Şaziye İvegin Üner, Mert Öcal, Tuğba Melis Türk

Gönüllüler Takımı: Fatma Günaydın, Burak Yurdugör, Meryem Kasap, Sadık Ardahan, Evrim Kekik, Cemal Can, Makbule Karabudak, Ceyhun Jay, Tayfun Erdoğan, Nisa Bölükbasi, Yasin Obuz

Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesidir. İşte ilk bölümden ilk görüntüler: