Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor 2021 yarışmasının hakkından ancak Gönül Dağı dizisi gelir!

Survivor 2021 yarışmasının hakkından ancak Gönül Dağı dizisi gelir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor 2021 yarışması ekran ömrüne başladı. Yeni yarışmacılar, yeni bir heyecan ve aylar sürecek bir maraton… Yarışmayı heyecanla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi de var… Bu kitle uzun yıllardır projeyi takip ediyor ve her sezonu da heyecanla izliyor. Cumartesi akşamlarının birinciliğini de dün akşam elde eden Survivor 2021, TRT1’in Gönül Dağı dizisini geri plana iterek, tüm kategorilerde birincilik elde etti.

9’lu oranlarla total ve AB gruplarından küçük farklarla birinci olan Survivor, ABC1 grubunda ise 12’li reytinge ulaşarak güç gösterisi yaptı. Ancak Gönül Dağı dizisinin ilerleyen haftalarda birinciliği yeniden eline alması için büyük bir avantajı var…

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi, başarılı oyuncu kadrosu ve çok etkileyici karakterleri bulunuyor. Dizi daha yeni yeni izleyicilerin gönlüne girmiş iken, Survivor 2021’in başlamasından çok olumsuz etkilenmeyecektir.

Gönül Dağı’nın bir diğer önemli artısı ise tüm izleyici kategorilerinde benzer şekilde yüksek ilgi görmesi. yani bir kategoride çok iyi, diğerinde zayıf değil. Hem total hem AB hem de ABC1 gruplarında da 9’lu oranları elde edebiliyor ve bunu sürdürebilecek güce de sahip…

Saf aşkın yansımalarının yaşandığı, müziklerinin kulakların pasını sildiği, diyalogların akılda kalıcı oldu ve her yeni bölümüyle de izleyicilere farklı duygular yaşatan Gönül Dağı dizisi, ilerleyen haftalarda mutlaka birincilik kürsüsünü geri alacaktır.