Ana sayfa Foto Galeri Survivor All Star 2018 takımı kimlerden oluşuyor? İşte onların hayat hikayeleri

Survivor All Star 2018 takımı kimlerden oluşuyor? İşte onların hayat hikayeleri

tarafından ker_def

Survivor All Star 2018 takımı kimlerden oluşuyor? İşte onların hayat hikayeleri 7

Merve Aydın

Survivor Türkiye’nin resmi hesabından açıklaması yayınlanan Merve Aydın şu sözleri dile getirdi: “Bu sene Survivor All Star takımında ben de varım. Karşı tarafta gönüllüler olacak. Bakalım nasıl bir gönüllü takımı olacak? Gerçekten onlar da bizim kadar güçlü olacak mı çok merak ediyorum.” “Üç kadın açıklandı biliyorsunuz. Biz üçümüz kendi branşlarımızda iyiyiz. Karşı takımda da iyi sporcular olacaktır. Güzel mücadeleler izleyeceğiz. Bu sene çok zor olacak. Umarım çok aç kalmam, aç kalmak istemiyorum. Bu sene daha çok kazanmak istiyorum, daha fazla oyun almak istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum”

Survivor 2018’de yarışacak isimlerden Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4×400 m bayrak yarışında birinci oldu.

2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35’lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.