Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor’ı alt eden Kuruluş Osman, muhteşem bir kapanış yaptı!

Survivor’ı alt eden Kuruluş Osman, muhteşem bir kapanış yaptı!

tarafından ker_def

‘Kuruluş Osman’ın çarşamba akşamı ekrana gelen 27’nci bölümü tüm kategorilerde açık ara reytinglerin zirvesinde yer alırken, duygusal anları ve heyecan yüklü sahneleriyle izleyicisi mest etti. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi, haftalardır Survivor yarışması ile birincilik konusunda büyük mücadele içindeydi. Dizinin 27. sezon finali bölümü muhteşem bir kapanışa imzasını attı.Dizi tüm kategorilerde rakibini geçmeyi başardı.

‘Kuruluş Osman’; ‘Tüm Kişiler kategorisinde %10,73 izlenme oranı ve %30,08 izlenme payı, AB sosyal kategoride %9,23 izlenme oranı ve %28,01 izlenme payı, 20+ABC1’de %10,62 izlenme oranı ve %30,17 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde rakiplerine fark atarak birinci oldu. tv8 ekranında yer alan Survivor bu sefer ikincilikle yetinmek durumunda kaldı. Haftalardır devam eden rekabette Kuruluş Osman dizisi bu sefer tüm kategorilerde rakibini geçmeyi başarmış oldu. İşte 24 Haziran Çarşamba günü en çok izlenen 10 program listesi.

Survivor'ı alt eden Kuruluş Osman, muhteşem bir kapanış yaptı! 9

Kuruluş Osman dizisi çok başarılı bir sezon geçirdi. Karantina döneminde de çalışmaya devam eden ekip, izleyici sadakatini oluşturdu ve elde edilen büyük reyting başarısı da bunun bir sonucu olarak ortaya çıktı.

Peki 27. sezon finalinde neler yaşandı?

Sofia ve seçkin savaşçı birliğini saf dışı bırakan ancak yaralanan Osman Bey, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirmek için yaptığı planla başta Sofia olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. Sofia’nın yardım talep ettiği Aya Nicola’nın şövalyelerinin kılığına girerek kaleye sızmayı başaran Osman Bey ve alpleri, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirmeyi başardı. Savaş sırasında Osman Bey de Sofia’nın cezasını kesti…

Survivor'ı alt eden Kuruluş Osman, muhteşem bir kapanış yaptı! 10

Aksiyon yüklü savaş sahneleri ile büyük beğeni toplayan ‘Kuruluş Osman’ın sezon finali, #ZaferGünü etkiketi ile sosyal medyada çok konuşulurken, Türkiye’de ve dünyada trend listesinde yer aldı.

Survivor'ı alt eden Kuruluş Osman, muhteşem bir kapanış yaptı! 11

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba akşamına damgasını vurmaya devam edecek.