Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yusuf Çim’in özel yaşamında 16 yıldır dinmeyen büyük acısı!

Yusuf Çim’in özel yaşamında 16 yıldır dinmeyen büyük acısı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Yusuf Çim, Hayaller ve Hayatlar isimli yeni Bein Connect dizisinde başrolde yer alıyor.. Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz ile dizinin erkek kadrosunda yer alan Yusuf Çim, Hürriyet gazetesindeki açıklamalarında kendisiyle ilgili dikkat çeken bilgiler verdi.

3 kardeşi bulunduğunu belirten Yusuf Çim, 2006 yılında annesini kaybettiğini söyledi. Anne acısını hala yüreğinde hisseden Yusuf Çim, o dönemde büyük zorluklar yaşadığını da ilk kez açıkladı. Oyuncu, “2006’da annemi kaybettim, kanserdi. 15 yaşımdaydım, o sebeple ergenliğim zordu. Bu sebeple hastaneleri sevmem. Babaannem ve dedemlerle büyüdüm. Bir aile apartmanıydı” diye konuştu.

Ergenlik döneminde futbolcu olma hayali kuran Yusuf Çim, para kazanmak için bir ajansa yazılarak modellik yapmaya başladığını ve böylece harçlığını çıkartabildiğini söyledi.

Menajerinin yönlendirmesi ile oyunculuğa adım attığını belirten Yusuf Çim, “Oyunculuğa ilk başladığım zamana göre daha çok çalışmam gerektiğini kavradım. Şimdi daha çok çalışıp daha çok anlıyorum. Kendimi daha sık eleştiriyorum” diye konuştu.

Olduğu gibi birisi Yusuf Çim… Belki ekranda onu rol yaparken izliyorsunuz ama kendi hayatında rol yapamıyor. Kendisini sempatik, çalışkan ve disiplinli olarak tarif eden oyuncu, sete gittiğinde ezberinin her zaman hazır olduğunu da söyledi.

Yusuf Çim'in özel yaşamında 16 yıldır dinmeyen büyük acısı! 94

Yusuf Çim, “Sette senaryo açmam, her zaman ezberim hazırdır. Kafamda sahneleri öncesinden çekerim. Düzensizlikten hoşlanmam. Bir uyku düzenim var, bozulsun istemem. Belki daha anda yaşamam lazım ama ben öyle yaşamıyorum” diye konuştu.

Saygısızlığın kendisini çok kızdırdığını ifade eden oyuncu, hoşgörü ve sevginin gücüne inanıyor.

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2015 yılında Çilek Kokusu dizisindeki Burak karakteri ile beğeni topladı. İçimdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz, Servet, İyi Günde Kötü Günde, Akrep ve Mevlana isimli dizilerde tecrübe kazanan oyuncu, şimdilerde ise Sergen karakteri ile Hayaller ve Hayatlar dizisinin kadrosunda bulunuyor.