Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisinde Olgun Şimşek’i çok özel bir rolde izleyeceksiniz!

Süslü Korkuluk dizisinde Olgun Şimşek’i çok özel bir rolde izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer alması beklenen Süslü Korkuluk isimli diziden farklı haberler geliyor… İlk olarak Alina Boz ile başrol kadın oyuncusu için anlaşma yapılmıştı. Çağatay Ulusoy’un da genç oyuncuyu partneri olarak görmek istediği ifade edilmişti. Ancak Alina Boz’un ilk önce kabul ettiği rolden ayrılması da herkesi şaşkına çevirdi. Bir iddiaya göre oyuncu, Çağatay Ulusoy’un özellikle kendisini istediği şeklinde yansıyan haberlerden rahatsızlık duymuştu.

Kanunsuz Topraklar dizisinin final yapmasının ardından, Alina Boz’un bıraktığı başrol kadın oyuncusu olarak ise Esra Bilgiç ile anlaşma sağlandı. Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in iyi bir dizi çifti olması bekleniyor. Netflix için çekilecek olan dizide bazı değişiklikler yapılacağı, senaryonun revize edileceği ve oyuncular konusunda da bazı değişiklikler olabileceği yolunda iddialar var.

Süslü Korkuluk’un ilk fragmanı yayınlandığı zaman Çağatay Ulusoy’un giydiği kıyafetler ve oluşturulan atmosfer bir dönem dizisi görüntüsü çizmişti. Ancak dizinin yenilenen hikayesinin günümüzde geçmesi bekleniyor. Ayrıca televizyon için hazırlanan uzun süreli senaryonun 1 saate indirilmesi için de bir düzenleme yapılması bekleniyor. Netflix platformunda dizilerin süresi bölüm başına genelde 1 saatten uzun olmamasına çaba harcanıyor.

Süslü Korkuluk dizisinde Olgun Şimşek'i çok özel bir rolde izleyeceksiniz! 7

Bu iddialar nasıl sonuçlanır bilinmez ama proje için anlaşma sağlanan isimlerden birisi de usta oyuncu Olgun Şimşek oldu. 1971 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, en son Ramo isimli dizide Cihangir karakterini canlandırmıştı. Şimdi ise Olgun Şimşek, çok özel bir rolde yer alacak. Çocuk zekasına sahip olan bir baba olarak hikayede yerini alan Olgun Şimşek’i performansı şimdiden çok merak ediliyor.

2021 yılında 3 farklı karakterle izleyici karşısına çıkan ve büyük de takdir toplayan Salih Bademci de yeni yılda Süslü Korkuluk dizisindeki Dimitri karakteri için anlaşma yaptı.

Hem Olgun Şimşek hem de Salih Bademci gibi iki usta ismin yer alacağı dizideki gelişmeler merakla bekleniyor.