Ana sayfa Sosyal Medya Süslü Korkuluk dizisinde oynamaktan vazgeçen Alina Boz’un yeni projesi ortaya çıktı!

Süslü Korkuluk dizisinde oynamaktan vazgeçen Alina Boz’un yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Ekranlara en son Maraşlı dizisiyle gelen Alina Boz, bir süre Çağatay Ulusoy’un rol alacağı Süslü Korkuluk dizisi ile anıldı. Önce tv8’de yayınlanacağı açıklanan ve hatta tanıtımı da dönen dizi, daha sonra Netflix’e geçti.

tv8’in bütçesi yüksek olan diziyi yayınlamaktan vazgeçmesi sonrası, OGM Pictures, iddialı projesi için yeni kanal arayışına girmişti. Bu esnada dizinin başrolleri olarak Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ismi anılıyordu medyada. Netflix ile anlaşmanın sağlanmasının ardından Alina Boz cephesinden beklenmeyen bir haber geldi.

Alina Boz, ilk başta Süslü Korkuluk olarak anılan ama sonra ismi Terzi olarak değiştirilen dizisinde oynamaktan vazgeçmişti. Yerine Esra Bilgiç’e teklif gittiği öğrenildi. Bilgiç de bu teklifi geri çevirdi.

Terzi dizisiyle uzun süre anılan Alina Boz, hayranlarını yeniden ekrana döneceği müjdesiyle sevindirmişti ancak her şey bir anda bambaşka bir yere doğru gitti. Alina Boz hayranları ise oyuncunun yeni projesini sabırsızlıkla bekliyor hala.

Süslü Korkuluk dizisinde oynamaktan vazgeçen Alina Boz'un yeni projesi ortaya çıktı! 8

İlk olarak Paramparça dizisiyle dikkatleri çeken Alina Boz, 2004 yılında rol aldığı bu diziyle ünlü olmuştu. Ardından Sevda’nın Bahçesi ve Vatanım Sensin dizilerinde de rol alan oyuncu, Elimi Bırakma dizisiyle izleyici üzerinde bambaşka bir etki bıraktı. Burak Deniz ile başrolünde oynadığı Maraşlı’daki Mahur karakteri ise oyuncunun unutulmayacak rollerinden biri oldu.

Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde de oyunculuğunu konuşturan ve bu diziyle de parlayan Alina Boz, şimdilerde bir sinema filmi ile gündemde.

Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminde rol alıyor oyuncu. Çekimleri tamamlanan filmdeki rolü ise merakla bekleniyor. Oyuncu daha film çekimleri devam ederken Çağatay Ulusoy ile partner olmayı kabul etmiş ancak sonra vazgeçmişti.

Süslü Korkuluk dizisinde oynamaktan vazgeçen Alina Boz'un yeni projesi ortaya çıktı! 9

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiği Bandırma Füze Kulübü filminde Alina Boz, Deniz Can Aktaş ile partner oldu. Filmin çekimleri yaz aylarında Bandırma’da gerçekleştirildi.

Son dönemin beğenilen başarılı isimlerinden olan Alina Boz, pek çok projeden teklif alıyor. Şu sıralar ise iki proje ile anlaşmak üzere olduğu iddia edilmekte. Bunlardan birisinin yine bir dijital platform için çekilecek bir proje olduğu konuşulmakta.