Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisinden bomba bir isme teklif! Eğer gerçekleşirse hayranları çok sevinecek!

Süslü Korkuluk dizisinden bomba bir isme teklif! Eğer gerçekleşirse hayranları çok sevinecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk dizisi tam bir karmaşaya döndü. Ancak görünen o ki karmaşa çözülmek üzere. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un yer alacağı dizi için sürpriz bir isme daha teklif götürüldü.

İlk duyurusu 2021’in son günlerinde yapılan, gündeme fırtına gibi giren Süslü Korkuluk dizisinde işler çok yavaş ilerliyor. Önce yayınlanacağı kanalla ilgili sıkıntı çeken dizi ekibi bu problemi çözdükten sonra çalışmalarına hız kazandırdı. Süslü Korkuluk dizisi için son günlerin en popüler kadın oyuncularından biri olan Esra Bilgiç’e teklif götürüldü.

En son rol aldığı dizisi Kanunsuz Topraklar çok kısa süre önce sona eren Esra Bilgiç’in teklife ne yanıt vereceği henüz bilinmiyor. Ancak bu gelişme güzel oyuncuyu bir anda sosyal medya gündeminde en üst sıralara taşıdı.

Süslü Korkuluk dizisinden bomba bir isme teklif! Eğer gerçekleşirse hayranları çok sevinecek! 7

İlk duyurulduğunda TV8’de yayınlanacağı açıklanan dizi daha sonra yapım şirketi ve kanal arasında yaşanan sorun nedeniyle büyük sıkıntı yaşadı. Dizinin TV8’de yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Ardından Süslü Korkuluk’u çekecek olan OGM Pictures yeni projesi için Netflix’le anlaştı.

Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun sahibi olduğu OGM Pictures firması tarafından hazırlanan Süslü Korkuluk için şu ana kadar anlaşma sağlanan üç ünlü isim var. Çağatay Ulusoy, Alina Boz ve Olgun Şimşek… Esra Bilgiç’in teklifi kabul edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Esra Bilgiç geçen hafta gazetecilere yaptığı açıklamada yeni proje olup olmadığı konusundaki ısrarlı sorular üzerine “Aslında sizlere detaylardan bahsetmek istedim ama henüz netleşen, kesinleşen bir durum olmadığı için konuşmam çok doğru olmaz. Umarım her şey netleşir ve tüm detayları sizinle de paylaşırız” demişti.