Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk ekibine katılan Ece Sükan’a rolü hiç de yabancı değil!

Süslü Korkuluk ekibine katılan Ece Sükan’a rolü hiç de yabancı değil!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak Süslü Korkuluk sete çıkmak üzere hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu her geçen gün belli olurken sürpriz isimler katılmaya devam ediyor. Süslü Korkuluk’un oyuncu kadrosuna katılan son isim Ece Sükan oldu. Sükan dizide kendisine hiç de yabancı olmayan bir rolü canlandıracak.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi sete çıkmak için gün sayıyor. Arka arkaya patlayan krizlerle dolu birkaç aydan sonra dizide işler yoluna girmiş gibi görünüyor. OGM Pictures tarafından çekilecek dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş beliriyor.

Süslü Korkuluk dizisine katılan son isim manken, oyuncu, stilist ve moda editörü Ece Sükan oldu. En son dört yıl önce Gülperi dizisinde oynayan Sükan, Süslü Korkuluk ile yeniden setlere dönecek. Ece Sükan’ın dizide canlandıracağı rol de belli oldu.

Süslü Korkuluk ekibine katılan Ece Sükan’a rolü hiç de yabancı değil! 7

Buna göre Sükan, Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’un hayat vereceği modacı Peyami’nin sağ kolu Suzi’yi canlandıracak. Yani Ece Sükan, Süslü Korkuluk dizisinde de gerçek hayatında olduğu gibi modanın içinden bir karakteri canlandıracak.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin kadrosuna en son Engin Şenkan katılmıştı. Okuma provaları devam eden dizinin yönetmeni Cem Karcı. Dizini ekibinin çok yakın bir zaman içinde sete çıkması bekleniyor.

OGM Pictures tarafından çekilecek Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in yanı sıra usta oyuncular Olgun Şimşek ve Salih Bademci de rol alıyor. En son Ramo isimli dizide Cihangir karakterini canlandıran Olgun Şimşek, Süslü Korkuluk’ta çocuk zekasına sahip bir babayı canlandıracak. Salih Bademci de Dimitri karakterine hayat vercecek.