Ana sayfa Sosyal Medya Ferit Aktuğ, bomba bir film projesiyle izleyicisiyle buluşacak!

Ferit Aktuğ, bomba bir film projesiyle izleyicisiyle buluşacak!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyuncu Ferit Aktuğ, en son Onur Bilgetay’ın yönettiği, bir Netflix filmi olan UFO’da İpek Filiz Yazıcı ve Mert Ramazan Demir ile birlikte rol aldı. Televizyon ekranlarında ise oyuncuyu en son başrolünü Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün oynadığı Sefirin Kızı dizisinde Bora ile gördük.

2007-2011 yılları arasında yayınlanan ve izleyicinin çok sevdiği bir gençlik dizisi olan Kavak Yelleri dizinde canlandırdığı komiser Metin karakteriyle çıkış yakalayan Ferit Aktuğ, Kampüsistan, Haziran Gecesi, Aramızda Kalsın, Kördüğüm gibi başarılı yapımlarda yer aldı.

Ünlü Oyuncu Ferit Aktuğ, liseden beri arkadaş olan Oya, Merve, Arzu ve Pelin karakterlerinin cinayete varan hesaplaşmalara barındıran hikayesiyle dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bade İşçil’in oynadığı Pelin karakterinin kocası Taylan rolüyle de izlemiştik.

Ferit Aktuğ, bomba bir film projesiyle izleyicisiyle buluşacak! 7

Ferit Aktuğ son zamanlarda gösterime giren UFO, çekimleri tamamlanan Kim Bu Aile ve henüz hazırlık aşamasında olan Kendi Yolunda adındaki filmlerle anılıyordu.

Başarılı oyuncu son bir anlaşma daha yaparak Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde oynayacağı “Merve Kült” filminin kadrosuna katıldı. 28 yaşında Halkla İlişkiler Müdürü olan Merve’nin hayatının anlatılacağı filmde Ferit Aktuğ, Şehmuz karakterine hayat verecek.