Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk için sete çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy’un adı çok çarpıcı bir projeyle anılıyor!

Süslü Korkuluk için sete çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy’un adı çok çarpıcı bir projeyle anılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Arka arkaya başarılı projelerde yer alan yakışıklı oyuncu şimdi Süslü Korkuluk için sete çıkmaya hazırlanıyor. Öte yandan Çağatay Ulusoy’un adı çok çarpıcı bir projeyle de anılıyor.

Bugünlerde yeni projesi Süslü Korkuluk için hummalı bir çalışma içerisinde olan Çağatay Ulusoy gelecek projelerini de şekillendiriyor. Ulusoy’un gelecekteki projesiyle ilgili bilgiyi Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu verdi. Koloğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Bu anarşist tiyatrocuyu kim oynamak istiyor? Otello Kamil… Darülbedayi’nin ‘isyankar’ oyuncusu. Muhsin Ertuğrul’a kafa tutmuş ve bu yüzden dışlanmış bir oyuncu. Okullu ile Orta Oyuncusu farkının çarpıcı kopuş ismi. Shakespeare’in ‘Othello’sunu ‘Arabın İntikamı’ adı ile sayısız kereler oynadığı için, ismi böyle olmuş. Nazım Hikmet onu Ankara’da oynarken izlemiş böyle de bir ünü var. Çorba satmış, pilav satmış geçimi için. Hastalıklar ve acılar ile iç içe geçen bir uyuşturucu bağımlılığı. İki bacağı kesiliyor. Kendisi gibi bacakları olmayan birinin hikayesini oynuyor en son, “Doktor Reyno’nun Ağacı”…. İşte bu anarşist tiyatrocunun hayatı dizi olacak. Senaryosunu Levent Cantek yazıyor. Geniş bir ekip ile o dönemin siyasi, yanı sıra eğlence dünyasını da anlatan bir çalışma gerçekleştiriliyor. Ve Otello Kamil’i kim oynayacak? Benim kulağıma gelen başından beri, Çağatay Ulusoy bu role çok istekli. Bir yerde ‘artık rüştünü tam ispat etme’ rolü de diyebiliriz. Peki hangi kanal? Görünen o ki bu iş dijital platformda kıymetini bulur. Bizim yerliler olur mu? Zannetmem.”

Süslü Korkuluk için sete çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy’un adı çok çarpıcı bir projeyle anılıyor! 8 Süslü Korkuluk için sete çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy’un adı çok çarpıcı bir projeyle anılıyor! 9

Sina Koloğlu’nun bu paylaşımına göre Çağatay Ulusoy, Otello Kamil’i oynamak için çok istekli. Otello Kamil’in hikayesinin bir dizi olacağı aslında aylar öncesinden ortaya çıkmıştı. Dizinin senaryosu Çağatay Ulusoy’un en son rol aldığı Yeşilçam’ın senaristi Levent Cantek tarafından kaleme alınıyor.

Sunset Film tarafından çekilmesi planlanan Otello Kamil’in hikayesi şöyle: 1887 – 1934 yılları arasında yaşayan Kamil Rıza Bey, bir tiyatrocudur. Yaşadığı dönemde ünlü İngiliz yazar Shakespeare’in Othello isimli oyununu çok sık oynaması nedeniyle bu lakabı almıştır… Meşrutiyet döneminden sonra oyunculuk yapmaya başlayan Kamil Rıza Bey, performansı ile büyük ilgi gören Othello oyununu Türkiye’ye tanıtan bir isim olarak öne çıktı. Ekonomik sıkıntılar çeken, sigara ve içki düşkünlüğü nedeniyle de sağlığı bozulan Kamil Rıza Bey’in Reyno hastalığı nedeniyle iki bacağı da kesilmek zorunda kalmıştı.