Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy’un gönlünü bir kez daha fethetti!..

Berk Oktay nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy’un gönlünü bir kez daha fethetti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 dizisi Kuruluş Osman’ın ‘Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ve Fox TV dizisi Yasak Elma’nın ‘Çağatay’ı Berk Oktay geçtiğimiz ay nişanlandı.

Berk Oktay geçtiğimiz yıl sevgilisine evlilik teklifi etmiş ve ‘Evet’ yanıtını almıştı. Çift, nişanlanarak evlilik yönünde ilk adımı attı. Berk Oktay geçtiğimiz ay ailesiyle birlikte İzmir’e giderek Yıldız Çağrı Atiksoy’u ailesinden istedi.

Yasak Elma’da canlandırdığı Çağatay karakteriyle beğeni toplayan Berk Oktay instagram hesabından yaptığı son paylaşımla sevgilisinin gönlünü bir kez daha fethetti.

Hayvan sevgisiyle de bilinen oyuncu yavru bir kediyi kucağında biberonla beslerken fotoğrafını instagram hesabından yayınladı.

Berk Oktay nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy'un gönlünü bir kez daha fethetti!.. 7

Sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalamayan güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, ‘Yüreğine aşığım” yorumunu yaptı. Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay çiftin düğünlerini yaz aylarında yapacakları bekleniyordu fakat ikili geçtiğimiz günlerde muhabirlere verdikleri röportajda düğünlerini yaz sonrasına bıraktıklarını, hazırlıklarını Eylül ayı için yaptıklarını ifade ettiler.

Yaz aylarından ve Alaçatı’dan vazgeçme sebepleri sorulduğunda ise Yıldız Çağrı Atiksoy, “Vazgeçmedik aslında biraz işlere bağlı. Bizim haziran sonu, temmuz başını bulacak sezonun bitmesi ve tatile girmesi.

O sebeple hemen böyle bir yoğunluktan çıkıp ekstra bir yoğunluğu girmeyelim, aceleye getirmeyelim istedik. Bu nedenle eylül başı gibi düşündük. Tamamen işlerden kaynaklı bir mecburi tercih oldu yani” cevabını verdi.