Ana sayfa Sosyal Medya Yazarlığa adım atan ünlü oyuncu Özge Özberk imza gününde hayranlarıyla buluştu!..

Yazarlığa adım atan ünlü oyuncu Özge Özberk imza gününde hayranlarıyla buluştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Efsane dizi Bizimkiler ile başlayan oyunculuk hayatında Çemberimde Gül Oya, Babam ve Oğlum gibi birçok başarılı işe imza atan Özge Özberk yazarlığa adım attı.

Bir oğlu olan oyuncu, seri olarak hazırlanan üç çocuk kitabı çıkardı. Kitaplarının imza gününde hayranlarıyla bir araya gelen ünlü oyuncu mutluluğunu instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Oyuncu paylaşımında oğlu Leo’ya şu sözlerle teşekkür etti; “Sayende Oğluş. Gece olup da uyku saati yaklaşınca heyecanlanmaya başlardım. Acaba o da benim ona okuduğum çocuk kitaplarından, en az benim kadar zevk alıyor mu diye. Ne zaman ki hikayelerimiz çıkmaza girdi, biz yaratmaya başladık. Senin renkli dünyana girebilmek ve senin gözünden bu güzellikleri görebilmekti tüm amacım.

Yazarlığa adım atan ünlü oyuncu Özge Özberk imza gününde hayranlarıyla buluştu!.. 8

Uydurulan tüm hikayeler senin hayal gücüne yakından eşlik edebilmek içindi. Sorduğun tüm sorulara o zaman cevap veremesem de şimdi verilecek minik bir cevabım var sana oğlum. Senin sonsuz güzellikteki hayal gücünü şimdi benim gözümden sana armağan ediyorum tüm çocuklara ulaşsın diye. Seni çok seviyorum.”

Yazarlığa adım atan ünlü oyuncu Özge Özberk imza gününde hayranlarıyla buluştu!.. 9

Oyuncu Özge Özberk, yazarlığa ilk adımını seri olarak hazırlanan üç çocuk kitabıyla attı. ‘Mavi Kuş’, ‘Kurabiye Ormanı’ ve ‘Yapabilirsin Dostum’ adlı kitaplar, İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlandı.

Çizimlerini Berk Öztürk’ün yaptığı kitaplar 5-8 yaş grubundaki çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor. Daha önce de bir çocuk müzikali yazan başarılı oyuncu kitaptaki kahramanlarından birine de oğlunun adı Leo’yu verdi.