Ana sayfa Sosyal Medya Yoğun çalışma temposuna geri dönen oyuncu Pelin Karahan yıkılmadı ayakta!..

Yoğun çalışma temposuna geri dönen oyuncu Pelin Karahan yıkılmadı ayakta!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Pelin Karahan ramazan ayıyla birlikte yeniden yemek programı yapmaya başladı.

Star TV ekranlarında her gün saat 16.45’de izleyici ile buluşan Pelin’in Mutfağı programında oyuncu, ünlü dostlarını ve birbirinden değerli şefleri ağırlıyor.

Ramazan ayı boyunca yayınlanacak programda, ilham veren şefler ve ünlü konuklar, özel tariflerini seyirciyle paylaşıyorlar.

Televizyon ekranlarına en son Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle gelen Pelin Karahan, dizinin final yapmasının ardından bir süre dinlenmişti. Oyuncu bu programla birlikte yeniden yoğun çalışma temposuna geri döndü.

Yoğun çalışma temposuna geri dönen oyuncu Pelin Karahan yıkılmadı ayakta!.. 7

Pelin Karahan’ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı oyuncunun ne kadar yoğun çalıştığını gözler önüne serdi.  Oyuncu, programın setinden bir fotoğrafını paylaşarak, ‘Sette 13. saat hadi bakalım yıkılmadık’ notunu düştü.

Kendisi de mutfakta oldukça maharetli olan oyuncu, Pelin’in Mutfağı’nda, kolayca ulaşılabilen malzemelerle basit ancak eşsiz lezzetteki tatları izleyiciyle buluşturuyor.

Türk-Anadolu mutfağı ve dünya mutfağından birçok lezzet, Pelin’in Mutfağı’nda seyircilerin beğenisine sunuluyor.  Programa konuk olan birbirinden ünlü isimler ise yaşama ve gündeme dair hoş sohbetleri ile izleyenlerin içini ısıtıyor.