Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne güzellik dedirten Demet Özdemir, herkesin uygulayabileceği sırlarını paylaştı!

Bu ne güzellik dedirten Demet Özdemir, herkesin uygulayabileceği sırlarını paylaştı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir kariyerindeki en büyük çıkışı Can Yaman ile birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle yapmıştı. Son zamanlarda Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıklarıyla gündeme gelen oyuncunun her paylaşımı ve açıklaması dikkatleri üzerine çekmeye yetiyor.

Başarılı oyuncu yazın izleyiciyle buluşacak yapımlardan MF Yapım imzalı “Dünyayla Benim Aramda” isimli yeni Disney Plus dizisinde Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger ile başrolde oynayacak.

Dizinin hazırlıklarına devam eden Demet Özdemir, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de son günlerde sık sık basının gündeminde yer alıyor. Takvim gazetesinin haberine göre oyuncu Demet Özdemir hakkındaki merak edilen bir gerçek ortaya çıktı.

Bu ne güzellik dedirten Demet Özdemir, herkesin uygulayabileceği sırlarını paylaştı! 7

Genç kızların her adımını yakından takip ettiği Demet Özdemir’in güzellik sırrının yumurta olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki ünlü oyuncu, yumurta yağının yeniden formüle edilmesiyle elde edilen ve son derece ekonomik olan bir kremle cildinin güzelliğini koruyor. Demet Özdemir, yumurtadan elde edilen yağın kullanıldığı kremlerle tüm cildine bakım yaptırıyor.

Instagram’da 15 milyona yakın takipçisi bulunan Demet Özdemir, sosyal medyadan zaman zaman takipçilerine güzellik tüyoları da veriyor. Düzgün fiziğini spora borçlu olan ve her zaman fit görüntüsüyle dikkat çeken ünlü oyuncu daha önce cilt güzelliği için yüz yogası yaptığını belirtmişti.

Demet Özdemir, uygulanan hareketlerle cilt altında kan dolaşım hızını artıran ve yüzün dinç kalmasını sağlayan yüz yogası sayesinde her zaman genç bir görüntüye sahip oluyor. Demet Özdemir, yüz yogasına ek olarak yumurta yağından formüle edilen krem sayesinde cildine zindelik ve parlaklık katıyor.