Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri “tabii” Orijinal Yapımı Yeşil Deniz Milenyum izleyicilere yeni bir heyecan yaşatacak!

“tabii” Orijinal Yapımı Yeşil Deniz Milenyum izleyicilere yeni bir heyecan yaşatacak!

tarafından ker_def

TRT’nin en çok sevilen dizilerinden Yeşil Deniz, TRT’nin uluslararası dijital platformu tabii için yeniden çekilen hikayesi Yeşil Deniz Milenyum ilk bölümü ile bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin diğer bölümleri ise sadece tabii uygulaması veya www.tabii.com adresi üzerinden izlenebilecek.

Bir tabii orijinal yapımı olan Yeşil Deniz Milenyum, TRT’nin en çok sevilen dizilerinden Yeşil Deniz’in finalinin ardından devam hikayesi olarak izleyiciyle tekrar buluşuyor.

Sevilen dizinin kadrosunda Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Yasemin Yazıcı, Güneş Sayın, Şive Şenözen, Elvan Dişli, Emin Gürsoy ve Berke Acar gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Yapımcılığını Rahmi Kukul ve Ayfer Özgürel’in paylaştığı, yönetmenliğini Serkan Özarslan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Ali Kara, Teoman Gök ve Mustafa Becit kaleme aldı.

Yeşil Deniz Milenyum devam hikayesinin konusu ise şöyle:

Sevilen dizinin yeniden çekilen hikayesi final sezonunun birkaç sene sonrasında başlar. Kasabada fiziken değişen bir şey olmasa bile karakterlerin hayatlarında büyük değişiklikler olmuştur. İsmail’den birkaç senedir kimse haber alamamıştır. Sadıçlar, İsmail’in yokluğunun etkisi ve ödenemeyen krediler yüzünden birbirlerine küs bir şekilde yaşamaktadır. Hafize Ana vefat etmiş, Hicabi Makasçı vekil olarak belediye başkanlığı yapmaya başlamıştır. O ana dek sakin bir şekilde ilerleyen hayatın akışı, İsmail’in gelişiyle altüst olacaktır. Ege’nin Yeşilova kasabası sakinlerini yine birbirinden sıcak, eğlenceli ve duygusal maceralar beklemektedir.

Yeşil Deniz Milenyum, yeni bölümleriyle sadece tabii’de

Her hafta yeni bölümleri yayınlanan Yeşil Deniz Milenyum dizisinin diğer tüm bölümleri sadece tabii dijital platformu üzerinden izlenebilecek.

tabii’nin orijinal yapımları yalnızca Yeşil Deniz Milenyum ile sınırlı değil. İlk etapta 30 orijinal diziyle yayına başlayan dijital platformda Türk Hava Kuvvetleri ve savaş pilotlarının aksiyon dolu hikâyelerini paylaşan “Hür”; yepyeni maceralarıyla, TRT’nin sevilen içeriği “Tozkoparan”, yüksek mizah dozu ve eğlenceli oyuncu kadrosuyla “Organizasyon Bizim İşimiz”, psikolojik gerilim türünde ünlü isimleri buluşturan “Son Gün” ve süper kahraman evreninin ilk projesi “Altay” gibi tabii dijital platformuna özel hazırlanmış diziler ve daha fazlası yer alıyor.

tabii, Türkiye’de tabii uygulaması veya www.tabii.com üzerinden ücretsiz olarak izlenebiliyor

TRT’nin uluslararası platformu tabii, iOS ve Android’deki tabii uygulamaları ile çeşitli akıllı cihazlardan, www.tabii.com aracılığıyla bilgisayarlardan ve bağlı TV cihazlarından izlenebiliyor. Uygulama veya site üzerinden ücretsiz olarak üye olduktan sonra tüm tabii içeriklerinin yanı sıra TRT kanallarına canlı olarak erişilebiliyor.

TRT’nin uluslararası dijital platformu tabii için yeniden çekilen hikayesi Yeşil Deniz Milenyum ilk bölümü ile bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de.