Ana sayfa Dizi Haberleri Tahir’i ararken, Nefes büyük tehlikede! Sen Anlat Karadeniz, ekrana kilitleyecek!

Tahir’i ararken, Nefes büyük tehlikede! Sen Anlat Karadeniz, ekrana kilitleyecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de Çarşamba akşamı 33. bölümü ekrana gelecek olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde heyecan dolu dakikalar yaşanacak.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Tahir’in kaybolması üzerine Nefes, tekneye binip onun peşine düşüyor.

Tahir’in hayatından endişe edilirken oturup bekleyemeyen Nefes’in de hayatının tehlikede olduğu 33. bölüm 2. tanıtımında ortaya çıkıyor.

Tanıtımda, Nefes’in tekneyle denize açıldığı ve Tahir’i her yerde aradığı görülüyor.

Bir başka gün ise Tahir’in, mahsur kaldığı yerde, denizden birini çıkardığı ve bu kişinin Nefes olduğu anlaşılıyor.

Tahir’in suni tenefüs yaptığı Nefes’in ağzından burnundan su fışkırıyor bir anda.

Nefes’in muhtemelen Tahir’i ararken başına bir iş gelecek ve kader onu yine Tahir’in yanına sürüklerken yeniden hayata dönecek.

Tahir'i ararken, Nefes büyük tehlikede! Sen Anlat Karadeniz, ekrana kilitleyecek! 7

Aynı anda fonda Fikret’in sesi duyuluyor ve “Rollerin sürekli değiştiği bir dünya bu, kimin kime iyi geldiği, kimin kurtaran, kimin kurtarılan olduğu sürekli değişir” sözleri eşliğinde Tahir ve Nefes’in görüntüleri geliyor.

Nefes Tahir’i ararken, Tahir Nefes’i buluyor. Birbirlerinin hayatını defalarca kez kurtaran iki aşık yeniden kaderin sürüklediği o yerde buluşuyorlar.

Tahir kayıpken Vedat’ın da boş durmayacağı görülüyor. Nefes, kaldığı Osman Hoca’nın evindeyken Vedat’ın içeriden sesi geliyor ve “Hoşgeldin karıcım” sözleri duyuluyor. Vedat’ın orada ne işi var? Tahir’in öldüğünü düşünüp Nefes’i almak için mi geldi?

33. bölüm heyecanlı ve aksiyon dozu yüksek bir bölümle ekrana gelecek anlaşılan.

Şimdi herkes büyük bir merakla Tahir’in bulunmasını beklerken, tanıtımda onun yaşadığı anlaşıldıktan sonra ölen kişinin kim olduğunu da merak etmeye başladı.

İşte 33. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Fatih’in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi?

Vedat’ın Nazar’a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat’ın karşısına çıkan Cemil, Vedat’ı öldürmeye kararlıdır.

Nefes tarafından terk edilen Tahir ise, kendini Karadeniz’in insafına bırakır…