Ana sayfa Sosyal Medya Emre Altuğ’u Yalı Çapkını dizisinde izleyenler çok şaşırdı!

Emre Altuğ’u Yalı Çapkını dizisinde izleyenler çok şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını isimli Star TV dizisi ilk bölümü ile cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir bulunuyor. Yan karakterlerden Orhan Korhan’ı canlandıran isim ise ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ oldu…

Müzisyenlik ile kariyerine başlayan ama yıllar önce televizyon dizilerinde de rol almaya başlayarak oyunculuk konusunda da adımlar atan Emre Altuğ, zaman zaman projelerde görmekte olduğumuz bir isim. Emre Altuğ’un Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Orhan Korhan isimli karakter de büyük ilgi gördü.

İzleyicilerin hem performansı ile tebrik ettiği Emre Altuğ hem de imajıyla birçok kişiyi şaşırttı.Yıllar içinde yaş almasının yüzüne yansıdığı ekranda da net bir şekilde gözükürken, Emre Altuğ, karakteri gayet başarılı bir şekilde canlandırdı.

Emre Altuğ'u Yalı Çapkını dizisinde izleyenler çok şaşırdı! 7

Sosyal medyada da Emre Altuğ’un performansına yönelik övgüler yer aldı. Emre Altuğ’un dizide babasını canlandıran usta oyuncu Çetin Tekindor ile karşılıklı sahneleri de sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı.

Orhan karakteriyle yeniden setlere dönüş yapan Emre Altuğ, Yalı Çapkını dizisinin sürpriz çıkış yapan isimlerinden birisi oldu.

Ancak dizinin ilk bölüm reytinglerinin beklentilerin çok altında gelmesi önemli bir sıkıntı olarak gözüküyor. İlerleyen haftalarda en çok da reytingler konusu gündeme gelecektir. Ayrıca dizinin hikayesinde kadına yönelik baskıcı ve şiddet unsurlarının da bulunması, dayatmaya yönelik verilen mesajlar da sosyal medyada tepkiyle karşılandı.