Ana sayfa Sosyal Medya Tam da Adım Farah dizisi başlamışken, Demet Özdemir’in bu yaşadıkları çok üzücü!

Tam da Adım Farah dizisi başlamışken, Demet Özdemir’in bu yaşadıkları çok üzücü!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Adım Farah isimli Fox TV dizisiyle ekranlarda yer almaya yeniden başladı. Engin Akyürek ile de çok iyi bir dizi çifti görüntüsü veren oyuncu, hayranlarından da büyük destek görüyor.

Özellikle yurt dışındaki dizi hayranlarının Demet Özdemir’e olan ilgisinin katlanarak arttığını görmekteyiz. Ünlü oyuncu da rolünü gayet başarılı şekilde canlandırıyor. Ancak magazin gündeminde yer alan çeşitli haberler nedeniyle oyuncunun moral ve motivasyonunda sorunlar bulunabilir.

Basında kocası Oğuzhan Koç ile evleri ayırdığına yönelik yapılan haberler üzerine sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren oyuncu, ayrıca Kanal D’ye de açıklamada bulundu.

Adım Farah dizisinin setinde açıklamalar yapan Demet Özdemir, ilişkilerde her şeyin yaşanabileceğini belirterek, şunları söyledi:

“Oğuzhan ile evlenmeden önce de hiçbir zaman özel hayatım ile ilgili çok fazla bir şey konuşmadım. Mutluluğumdan başka bir şey de paylaşmadım. İlişkilerde sorunlar olur, düzelir, el ele çıkarız yarın. O yüzden şu anda bununla ilgili hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Dertlerimiz çok başka şu anda.”

Evleri ayırdıkları iddiasının doğru olmadığından da bahseden oyuncu, magazin gündeminde yer alan dedikoduların haber olarak sunulmasından da rahatsız olduğunu dile getirdi.

Özellikle kadınlara bir çamur atıldığından bahseden ve basından duyarlı olmasını isteyen Demet Özdemir, evliliğinde yaşadığı sorunların farklı konularla birleştirilerek sunulmasından da çok rahatsız olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Hukuki sürecimiz başlayacak” diyerek bu hukuki süreci hem kendisi hem de tüm kadın oyuncular için yapacağını söyledi.