Ana sayfa Sosyal Medya Tam kadro Kıbrıs’a giden Camdaki Kız ekibine Enis Arıkan ifşası!..

Tam kadro Kıbrıs’a giden Camdaki Kız ekibine Enis Arıkan ifşası!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de bu sezon da reytinglere damga vuran Camdaki Kız dizisinin ekibi ftam  kadro Kıbrıs’ta gitti.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Burcu Biricik, Tamer Levent, Selma Ergenç ve Nur Sürer’in rol aldığı Camdaki Kız dizisinin oyuncuları Kıbrıs’tan renkli görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar.

Dizide ‘Muzaffer’ karakterine hayat veren Enis Arıkan’ın paylaşımları sosyal medyaya damga vurdu. Kıbrıs’a gidiş yolunda uçakta rol arkadaşlarını görüntüleyen Enis Arıkan bu anları, ‘Ekip bacağıma sıkıcak’ notuyla paylaştı.

Tam kadro Kıbrıs'a giden Camdaki Kız ekibine Enis Arıkan ifşası!.. 10

Enis Arıkan esprili paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.Ünlü oyuncu, ekip arkadaşlarının fotoğrafını habersiz çekip instagram hesabından paylaştı. Dizide ‘Hayri’ karakterini canlandıran oyuncu Cihangir Ceyhan’ın uçakta uyuduğu anlardan güldüren fotoğraflar ortaya çıktı.

Tam kadro Kıbrıs'a giden Camdaki Kız ekibine Enis Arıkan ifşası!.. 11

Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç ve Burcu Biricik’i de uçakta görüntüleyerek fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Tam kadro Kıbrıs'a giden Camdaki Kız ekibine Enis Arıkan ifşası!.. 12

İki sezondur başarısını sürdüren Camdaki Kız dizisi ekibi yoğun temponun ardından Kıbrıs’ta bir nebzede olsa yorgunluk attı.

Enis Arıkan, sosyal medyada Kıbrıs’tan bol bol story paylaşırken, oyuncuların neşeli halleri gözlerden kaçmadı.

Tam kadro Kıbrıs'a giden Camdaki Kız ekibine Enis Arıkan ifşası!.. 13

Ekibin yemekte buluştuğu gecede, dizinin ‘Sedat’ı ve aynı zamanda müzisyen olan Feyyaz Şerifoğlu ve diziye bu sezon dahil olan Cihangir Ceyhan mikrofunu eline alarak müzik ziyafeti verdi.