Ana sayfa Dizi Haberleri Seversin dizisine sürpriz konuk oyuncu!

Seversin dizisine sürpriz konuk oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin ilk bölümüyle büyük dikkat çeken dizisi Seversin çarşamba akşamı ikinci bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin ikinci bölümüne sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak katılacak.

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin dizisinin ilk bölümü 1 Haziran Çarşamba akşamı ekrana geldi. Çok eğlenceli bir hikayeyi izleyiciyle buluşturan dizinin ilk bölümü sosyal medyadaki yorumlarda olumlu not aldı. Dizi yarın akşam ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Seversin’in yarın akşam yayınlanacak ikinci bölümünde sürpriz bir konuk oyuncu var. Bu sürpriz isim Deren Talu. Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı olan Deren Talu, daha önce ATV ekranında izleyiciyle buluşan ancak ömrü çok kısa süren Akıncı dizisinde rol almıştı. Talu ayrıca Doğu Demirkol’un oynadığı Doğu isimli dizide de küçük bir role sahipti.

Seversin dizisine sürpriz konuk oyuncu! 7

Seversin, Deren Talu’nun üçüncü oyunculuk deneyimi olacak. Seversin’e konuk oyuncu olarak katılacak Deren Talu’nun dizide canlandıracağı rol ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Talu’nun hangi karakter ile izleyici karşısına çıkacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Kanal D İç Yapımlar tarafından çekilen Seversin dizisi izleyici tarafından çok sevildi ancak ilk bölüm reytingleri biraz düşük geldi. Dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında altıncı olurken, AB’de ise beşincilik elde etti. Ancak eğlenceli konusuyla dikkat çeken Seversin’in reytinglerinin yükselmesi bekleniyor. Dolayısıyla bu hafta yayınlanacak ikinci bölümle alacağı reyting merakla bekleniyor.

İlayda Alişan’ın Asya, Burak Yörük’ün de oyuncu Tolga Tuna karakterine hayat verdiği Seversin’in senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Kariyerinde kötü günler yaşayan çok günlü bir erkek oyuncuyla sıradan bir genç kızın bir dizide başrolü paylaşma hikayesinin anlatıldığı Seversin dizisinde ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.