Ana sayfa Sosyal Medya Tamer Karadağlı başlattı, Saruhan Hünel bombaladı, Bestemsu Özdemir noktayı koydu!

Tamer Karadağlı başlattı, Saruhan Hünel bombaladı, Bestemsu Özdemir noktayı koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram’da yüksek takipçi demek, televizyonda reyting demek değil! Televizyon sektörüne yıllarını vermiş olan ünlü isimler, yapımcıların sosyal medya takipçi sayısına bakarak genç isimlere başrol teklifleri yapmasını, bu projelerin de pek başarılı olmadığının görülmesini gündeme taşımaya devam ediyor.

Tamer Karadağlı bu konuda önemli sözler sarf etmiş ve tartışmanın da fitilini ateşleyen kişi olmuştu. Karadağlı’nın ardından benzer ifadeler kullanan Saruhan Hünel de bu konudan şikayetçi olmuştu.

Medyanın kendi yarattığı kişileri, kendi kendine inanarak ortaya attığını ama bunun bir karşılığının olmadığını ifade eden Saruhan Hünel, “Sosyal mecrada takip ediliyor diye bir insana başrol vermek, reytinge bunun yansımadığını artık anlamaları lazım. Bakın 2 yıldır kaç tane dizi tutuyor? Hiç neredeyse. Neden tutmuyor” ifadelerini kullanmıştı.

Benzer bir tepki bu sefer Akrep dizisinde Selma karakterine hayat veren Bestemsu Özdemir’den geldi. Ünlü oyuncu, kendisine sorulan soru üzerine instagram takipçi sayısı ile televizyon reytinglerinin birbiri ile farklı konular olduğunun altını çizdi.

Oyuncu, “Buna yıllardır bakıyorlar. İnstagram ile televizyonun ayrı bir şey olduğunu bence bütün sektör anlamıştır diye düşünüyorum. Hala var mı bilmiyorum. Instagram başka bir dünya ve televizyonda karşılığı olmadığını, milyonlarca takipçinin televizyonda karşılık görmediğini birçok projede gördük” diye konuştu.

10 yıldır oyunculuk mesleğinin içinde olduğunu hatırlatan ve kalbi ile bu işi yaptığını ifade eden oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Instagram başka bir dünya. Onunla kıyaslamak da çok üzücü bence. Kalbimizle yapıyoruz bu işi. Benim de 10. yılım olacak. Emek vererek çalıştığımız bir sektör. 2-3 yıldır hayatımızda olan sosyal medya ile bu kıyaslanmaz. Biz ruhumuzla iş yapan sektörlerdeniz, instagram ile olmuyor. Sanal bir şey değil bizim yaptığımız.Böyle bir şey varsa oyuncular için üzücü bir durum. Çünkü biz oyuncuyuz, sosyal medyada aktif olmak zorunda değilim.”