Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinde Selma’yı oynarken Bestemsu Özdemir inanılmaz eğleniyor!

Akrep dizisinde Selma’yı oynarken Bestemsu Özdemir inanılmaz eğleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Perşembe akşamları yoluna devam eden Akrep dizisine sonra katılan Bestemsu Özdemir, Selma karakterine hayat veriyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrolünde yer aldığı dizide Selma, Ferda’nın hayatını kötü şekilde etkileyen, olayları karıştıran kötü bir karakter olarak biliniyor.

Akrep dizisiyle ilgili sosyal medyada da birçok yorum paylaşılıyor ve Selma karakteri de bu yorumlardan nasibini alıyor. Dizinin kötü kadını olarak Selma’ya söylenen sözler ise Bestemsu Özdemir’i etkilemek bir yana güldürüyor…

Kameralara konuşan ünlü oyuncu, “İnanılmaz eğleniyorum oynarken. Bence hiç kötü bir kadın değil, sadece yüzsüz bir kadın Selma” dedi. Kötüyü oynamanın çok keyifli olduğunu ifade eden oyuncu, Selma karakteri ile empati kuracak çok fazla kişi olmadığını da düşünüyor.

“Körü körüne kötü ama inanılmaz eğleniyorum, oynarken” şeklinde konuşan Özdemir, kötü bir karakteri oynamanın oyuncuya alan sağladığını ve bunun da kendisi için iyi bir şey olduğunu ifade etti.

Sosyal medyada takipçi sayısı fazla olan isimlerin başrollere seçildiğine yönelik yapılan eleştirilere hak veren oyuncu, bunun yıllardır sürdüğünü de belirtti. Özdemir, instagram takipçi sayısı ile televizyon izleme konusunun ayrı konular olduğunu anlattı ve artık yapımcıların da bunu anlaması gerektiğine yönelik göndermede bulundu.

Oyuncu, “Buna yıllardır bakıyorlar. Instagram ile televizyonun ayrı bir şey olduğunu bence bütün sektör anlamıştır diye düşünüyorum. Hala var mı bilmiyorum. Instagram başka bir dünya ve televizyonda karşılığı olmadığını, milyonlarca takipçinin televizyonda karşılık görmediğini birçok projede gördük” diye konuştu.