Ana sayfa Sosyal Medya Tamer Levent’in bir sözü Camdaki Kız dizisi hayranlarının yüreğine dokunur!

Tamer Levent’in bir sözü Camdaki Kız dizisi hayranlarının yüreğine dokunur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi ile üç sezon boyunca başarıdan başarıya koşan isimlerden birisi de usta oyuncu Tamer Levent oldu. Oyunculuk yetenekleri ile gençlere örnek teşkil eden Tamer Levent, hikayede Rafet Koroğlu karakteri ile çok etkili bir süreç yaşadı ve ekran başındakilere de güçlü duygular yaşattı.

Camdaki Kız dizisi finale gidiyor ve hikayeye tutkuyla bağlı olanlar ise daha şimdiden “Biz ne izleyeceğiz?” diye birbirlerine sormaya başladılar. Bu duyguyu aslında Tamer Levent de bir süredir yakın çevresinden hissettiğini belirterek, milyonlarca izleyicinin duygularına tercüman oldu.

Tamer Levent, “İki hafta sonra dizi bitecek. Çok insan, çok dostum ‘biz şimdi ne izleyeceğiz’ diyor. Hoşuma gidiyor tabii ki, bu iltifat için söylenmiş olabilir ama gene insanın hoşuna gidiyor” açıklamasında bulundu.

Tamer Levent dizi dışında zaten tiyatro sahnesinde de yer alan isimlerden birisi. Yönetmenliğini yaptığı bir oyunun sahnelendiğini anlatan Levent, bir tiyatro projesi daha yapmayı düşündüğünü söyledi.

Usta oyuncu, yoğun bir süreç yaşansa da dizilerde yer almaya da devam edecek. Tamer Levent, “Dizi de var, sinema filmi de var. Ama o kadar yeni bitti ki her şey, biraz sempozyumlarım var, başka şeylerim de var benim. Seyahatlerim var, konferanslarım var” dedi.

Sanatın her dalı ile ilgilenen, insanların gösterdiği ilgiyi de çok değerli bulduğunu ifade eden usta oyuncu, kendisinin de sanatsal katkılar sunmaya çalıştığını ifade etti.

Bir süre tatil yapmayı planladığını anlatan Tamer Levent, ödüller almaya da devam ediyor ve herkesin bu başarıları örnek alarak yaşama artı değer katmak için pozitif çözümler yaratması gerektiğini ve bunu düşünmenin önemli olduğunu sözlerine ekledi.