Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi atv’nin en etkili gurur projelerinden birisi oldu!

Kardeşlerim dizisi atv’nin en etkili gurur projelerinden birisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında cumartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi etkileyen bir yapım olarak geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor.

İlk bölümü 20 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan dizinin üçüncü sezonu da tamamlanmaya doğru ilerliyor. Birçok genç oyuncunun öne çıktığı ve sosyal medyada büyük popülerlik elde ettiği Kardeşlerim dizisi, özellikle tecrübeli isimler ile genç oyuncuların güçlü bir kaynaşmasını yansıttığı için de örnek yapımlardan birisi olarak anılıyor.

94 bölümü ile birlikte 10 Haziran’da üçüncü sezonu tamamlayacak olan dizinin hikayesinde yeni dönemde yepyeni gelişmeler yaşanması yönünde de önemli bir beklenti oluştu. Diziye yeni karakterlerin katılması, hikayenin farklılaşması ile birlikte Kardeşlerim projesinin beşinci sezonda da izleyicileri ekrana çekmesi bekleniyor. atv’nin son yıllarda en başarılı yapımlarından birisi olan, birçok ödül ile taçlandırılan bu başarının bir gurur projesine dönüşmüş olması, genç oyuncuların da kariyerlerinde büyük çıkış sağladı.

Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Lizge Cömert, Recep Usta, Melis Minkari, Berk Ali Çatal, Cihan Şimşek gibi genç oyuncular bu dizi projesi sayesinde tanındı. Kardeşlerim dizisinin gençleri birçok akranına da örnek oldu. Onların ortaya koyduğu ve Türkiye sınırlarını aşan başarıları da ülkemize gurur yaşattı.

Kardeşlerim dizisi dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanıyor ve Türkiye’nin yurt dışına ihraç ettiği en önemli kültür ve sanat projelerinden birisi olarak kayıtlara çoktan geçti.

Dizinin dördüncü sezonunda da hikaye olarak güçlü bir şekilde ekrana dönmesi, yenilenen hikaye ile birlikte yine milyonların cumartesi akşamları atv ekranına kilitlenmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Dizinin tecrübeli isimlerinden; Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk gibi isimlerinde proje sürecinde ortaya koydukları performans ile takdir gördüğünü, yurt dışında da isimlerini daha geniş kitlelere duyurduklarına şahitlik etti.

İzleyiciler 94. bölümü ile birlikte yaz arası verecek olan Kardeşlerim dizisinin dördüncü sezona nasıl dönüş yapacağını da şimdiden merak etmeye başladı.