Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma dizisiyle parlayan Cemre Gümeli, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı!

Elimi Bırakma dizisiyle parlayan Cemre Gümeli, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı!

tarafından ker_def

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cemre Gümeli, yeniden televizyon dizilerine geri dönüş yaptı. 2016 yılında Tatlı İntikam dizisiyle setlerde yer almaya başlayan Cemre Gümeli, Bay Yanlış dizisinin yanı sıra Barbaros Akdeniz’in Kılıcı, Yüz Yıllık Mucize ve Yalı Çapkını dizilerinde önemli deneyimler yaşadı.

Cemre Gümeli’nin ekran yolculuğunda yeni dizi de ortaya çıktı. Entrika ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri her bölüm NOW’a kilitleyen Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’ın kadrosuna Cemre Gümeli de dahil oldu. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin 18. bölümde Cemre Gümeli’yi görme fırsatınız olacak.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı, son haftalarda Ece Yüksel ve Cansel Elçin’in de konuk olarak yer aldığı diziye 18. bölümde başarılı oyuncu Cemre Gümeli dahil oluyor.

Seda Akman’ın hayat verdiği Arzu Kadıoğlu’nun okul zamanlarında Şebnem’in en yakın arkadaşı olan kızı ‘Elif Kadıoğlu’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Cemre Gümeli, annesinin kibrinin aksine mütavazi ve akıllı bir kadın olarak Şebnem’in hayatına geri dönecek. Yıllar sonra İstanbul’a dönen ‘Elif Kadıoğlu’nun Şebnem’in hayatındaki dengeleri nasıl değiştireceği ise gizemini koruyor.

İzleyicileri ekran başına kilitleyecek bölümüyle ‘Şahane Hayatım’ çarşamba saat 20.00’de NOW*’da.