Ana sayfa Sosyal Medya Tansel Öngel’in Masumlar Apartmanı’nda planlanandan daha uzun kalmasının arka perdesi!

Tansel Öngel’in Masumlar Apartmanı’nda planlanandan daha uzun kalmasının arka perdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı, sezonun en başarılı dizisi olarak öne çıkıyor. Her ne kadar geçen bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a totalde geçilerek birinciliği kaptırsa da Masumlar Apartmanı, yeniden öne geçecektir…

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizide son dönemin en çok konuşulan ismi Tansel Öngel… Naci karakteri ile diziye katılan oyuncunun sadece 13 bölüm yapımda rol alması bekleniyordu. Ancak bu karaktere yönelik izleyicilerin sevgisi ve yüksek ilgisi senaryoda değişiklik yapılmasına neden oldu.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Naci karakteri bir süre daha dizide bulunacak. Henüz bunun ne kadar bir süre olduğu net değil. Ancak izleyicilerin desteğinin senaryoyu nasıl değiştirebildiğine bir örnek olması noktasında önemli bir gelişme.

Burnundan kıl aldırmayan yapımcılar ve senaristler nedeniyle izleyicinin fikirlerini önemsemeyen ve finale giden yapımlar çok. Mesela bir efsane olarak başlayan ama tepkilerin çığ gibi büyümesine engel olamayan ve final yapmak zorunda kalan Sen Anlat Karadeniz bu duruma en iyi örnek. Usta yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, dizi hayranları ile çatışma hatasına düşmüş, senaryoda izleyicinin eleştirileri hiç dikkate alınmamış ve diziye destek hızla düşmüştü…

Masumlar Apartmanı gibi bu sezonun en başarılı yapımı bile artık izleyicilerden gelen taleplere dikkat ediyor ve gerekirse senaryoda düzenleme bile yapabiliyor.

Artık dizilerin interaktif bir şekilde, izleyicilerle iç içe gelişme gösterdiği gerçeği de aslında Tansel Öngel’in planlanandan daha uzun kalacak olmasının da arka planını anlatıyor.