Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinin reytingi finali işaret ediyor ama Star TV’nin yeni kararı şaşırttı!

Akrep dizisinin reytingi finali işaret ediyor ama Star TV’nin yeni kararı şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında Cuma günlerinden perşembe günlerine alındıktan sonra reytingleri düşüş sergileyen, kemik izleyicisinin bir bölümünü bu karar sonrasında kaybeden Akrep dizisinin 11 bölümlük performansı hikaye ve oyunculuk noktasında çok başarılı bulundu.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde olduğu dizinin reyting sonuçları Star TV’nin daha önce attığı adımlara bakılır ise finale yürüdüğünü işaret ediyordu. Bu sezon Güvercin, Babil, İyi Günde Kötü Günde ve son olarak da geçen hatfa Sol Yanım dizilerini düşük reytingler nedeniyle yayından kaldıran Star TV’nin Akrep hakkında nasıl bir karar alacağı merakla beklenmekteydi.

Yeni durum ile ilgili bilgiler TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberinde ortaya çıktı. Star TV yöneticileri kendi hataları nedeniyle düşen reytinglerden sonra diziyi yayından kaldırma konusunda acele etmeyecek.

Cuma günleri iyi performans yakalayan dizinin yerine Seni Çok Bekledim’i getiren Star TV, Sol Yanım’ı çarşambaya alarak finaline neden olmuş, Akrep’i de ateşe atmıştı.

Gelen bilgiler kanalın şimdilik diziye destek verdiğini, finalin şu aşamada düşünülmediğini ortaya koyuyor.

Ne diyelim, İyi Günde Kötü Günde dizisine 6 bölüm zor sabreden, fırsat tanımayan Star TV adına iyi bir gelişme.